Kaartje sturen 1 jaar

Op zoek naar mooie kaartjes die passen bij het onderwerp 1 jaar? Dan ben je bij Greetz.nl aan het juiste adres. Hier hebben ze heel veel verschillende mooie kaartjes die te maken hebben met het worden van 1 jaar. Deze kun je gebruiken wanneer iemand de eerste verjaardag gaat vieren, wanneer je al een jaar verliefd bent op iemand of voor een één jarig jubileum.

Bekijk alle eerste jaars kaartjes >>

Kaartje sturen bij 1 jaar?

Voor sommige mensen is één jaar best weinig, maar dit hangt natuurlijk af van wat er dan al precies gaande is, zo kan het zijn dat u een kaartje wilt sturen voor iemand die 1 jaar geleden overleden is, jarig is of bijvoorbeeld voor een 1 jarig jubileum.

Voor elke gelegenheid, positief of negatief, kun je bij Greetz verschillende wenskaartjes vinden. Je kunt hier zelf een passende tekst bij kiezen. Diverse voorbeelden zijn op deze pagina te bekijken. Op een kaartje met als onderwerp 1 jaar moeten natuurlijk ook mooie teksten geplaatst worden die met het eerste jubileum of eerste verjaardag te maken heeft.

Kaartje sturen 1 jaar

Kaartje sturen 1 jaar

Daarom hebben wij op deze pagina verschillende leuke teksten, gedichten en zelfs enkele cadeautips geplaatst met betrekking tot bijvoorbeeld een jubileum van 1 jaar of het vieren van de eerste verjaardag.

Bekijk hier alle één jaar kaartjes en teksten >>

Bekijk de leuke teksten hieronder om inspiratie op te doen voor uw eigen 1 jaar tekst of gebruik de teksten hieronder op uw 1 jaar kaartje en verstuur vandaag nog leuke teksten op een mooi 1 jaar kaartje om iets of iemand heel erg blij te maken met een kaartje en/of cadeautip!

Teksten 1 jaar verjaardag

 • We wonen nu al één jaar samen op dit adres en dit mag gevierd worden met een mooie borrel bij ons thuis!
 • Een moeder sterft altijd te vroeg
  al wordt zij nog zo oud
  Je bidt dat God haar sparen zal
  omdat je van haar houdt
  Al een jaar geleden maar nog steeds een even groot gemis.
 • Het één jarig huwelijk, daarop moet worden geproost!
1 jaar felicitatie

(Bron: Greetz)

1 jaar gedichten

 • Het is echt waar,
  Ons bedrijf bestaat al één heel jaar.
  En in deze tijden van groei
  staat ook onze kantine in bloei.
 • De medewerkers van BEDRIJF
  Nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het één jarig jubileum
  Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten
  op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP.
  ADRES
 • Je bent geboren om afscheid te nemen.
  Wij hadden je zoveel liefde willen geven.
  In onze harten zal je altijd blijven leven.
  Nog maar 1 jaar geleden..

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand zijn of haar eerste jubileum, is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt voor een eerste jubileum. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie 1 jaar kaart met daarop een leuke tekst voor een extra speciale dag!

Cadeautip boeket rozen royaal

Voor iemand die een jaar geleden overleden is, is het natuurlijk een geweldig mooi gebaar om een mooi boeket te sturen om de nabestaanden sterkte te wensen. Zorg ervoor dat u een mooi boeket uitzoekt en verstuur dit boeket dan samen met een mooi herinneringskaartje naar de nabestaanden toe. Deze cadeautip is uiteraard voor verschillende gelegenheden te gebruiken en kan voornamelijk in combinatie met een kaartje dus ook gebruikt worden voor alle andere één jarige gebeurtenissen, waaronder ook felicitatie momenten.

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand een eenjarig jubileum heeft moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand die een eenjarige jubileum heeft dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel leuk zijn om een één jarige bestaan te vieren. Bekijk alle andere leuke cadeautips voor iemand zijn of haar één jarige feest of viering online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een één jaar kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *