Kaartje sturen 18 jaar

Kent u of bent u iemand die 18 jaar wordt binnenkort? Stuur dan een leuk kaartje om diegene een leuke verjaardag te wensen of om allemaal leuke mensen uit te nodigen op uw eigen verjaardag waarop u dit voor de 18e keer gaat vieren.

Bekijk hier de 18e verjaardagskaartjes >>

Kaartje sturen 18 jaar

Stuur vandaag nog een leuk kaartje aan iemand die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt om te zorgen dat hij of zij een leuke dag heeft. Bij het worden van 18 jaar kunnen genoeg leuke kaartjes verstuurd worden en gelukkig zijn er dan ook genoeg leuke verjaardagskaarten te vinden op bijvoorbeeld Greetz.nl. Bekijk vandaag nog de leukste kaartjes op Greetz.nl en verstuur een leuk verjaardagskaartje aan iemand die 18 jaar is geworden. Voor diegene wilt u natuurlijk iets speciaals op een kaartje zetten waardoor het belangrijk is om een leuke verjaardagstekst te vinden.

Gelukkig zijn er genoeg teksten te vinden die gaan over de 18e verjaardag waardoor het heel gemakkelijk is om een leuk verjaardagskaartje te schrijven. Je kunt uiteraard ook zelf 18 jaar teksten en gedichten verzinnen. Voor de mensen die niet zo creatief zijn, kunt u online genoeg leuke teksten te vinden over het worden van 18 jaar.

Kaartje sturen 18 jaar

Kaartje sturen 18 jaar

Naast het versturen van een kaartje zijn cadeautjes ook altijd welkom. Weet je niet zo goed wat leuk is voor iemand die 18 jaar is geworden? Onderaan deze pagina kun je een aantal tips bekijken wat je als cadeautje mee kunt laten sturen samen met een kaartje.

 

Bekijk hier de 18e verjaardagskaartjes >>

 

18 jaar teksten om te feliciteren

•Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!

Voor het komende jaar wens ik je

heel veel geluk, gezondheid, gezelligheid en liefde toe!

Maak er een leuke dag van vandaag en vergeet er niet van te genieten,

want voor je het weet sta je aan de afwas en is je verjaardag voorbij..

Maar zover is het nog niet, eerst GENIETEN!!

 

•Ik heb de laatste dagen veel aan je gedacht.

Twee keer: één keer te vroeg & één keer TE LAAT!

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!!!

 

•Ik wens je een fijne verjaardag

met bloemen en geschenken

zodat je later met plezier

hieraan terug kunt denken

 

Verjaardagskaart 18 jaar

(Bron: Greetz.nl)

 

18 jaar gedichten voor op een kaartje

•Count your garden by the flowers

Never by the leaves that fall

Count your days by the golden hours

Don’t remember clouds at all

Count your years with smiles, not tears

Count your age by friends, not years!

•’t is vandaag een reuze feest

het is nog nooit zo’n feest geweest

we zingen met een blijde lach

en wensen jou een fijne dag !

 

•Als je jarig bent krijg je van mij:

een ruiker zwarte rekkers

en een bosje muilentrekkers

en een reep margrietjes

en een doos vergeet-me-nietjes

en een kus met een lint

omdat ik je zo aardig vind

 

Cadeautips voor een 18 jarige

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een lekkere cadeautip die wij u mee willen geven is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke verjaardagstekst en maak de dag van iemand die 18 jaar wordt nu nog specialer!

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand 18 wordt moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand die 18 jaar wordt dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel goed voor iemand die 18 jaar oud wordt! Bekijk alle leuke cadeautips voor iemand die 18 jaar oud wordt online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Cadeautip helium ballon – fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd waardoor de 18 jarige wanneer deze de doos open doet er een mooie ballon uit ziet komen met uw kaartje eraan. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die 18 jaar wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *