Kaartje sturen 21 jaar

Het worden van 21 jaar is een hele gebeurtenis waardoor een verjaardag zeker een onvergetelijke verjaardag moet worden. Het is daarom belangrijk dat er veel mensen zijn die op het feestje komen van iemand die jarig is. Dit kan men bereiken door een leuk kaartje als uitnodiging te sturen. Uiteraard kun je ook iemand feliciteren met een mooi verjaardagskaartje.

Bekijk hier de 21 jaar kaartjes en teksten >>

21 jaar? Kaartje sturen.

Degene die jarig is kan een leuk kaartje in elkaar zetten op bijvoorbeeld Greetz.nl en deze helemaal naar eigen wens maken en versturen. Op greetz.nl kunt u de leukste kaartjes vinden betreffende voor een 21e verjaardag, feestje of jubileum.

Wat voor gelegenheid u ook een kaartje nodig heeft, voor de mooiste kaartjes kunt u op greetz.nl kijken. De leukste kaartjes moeten natuurlijk ook de leukste 21 jaar teksten erop hebben staan.

Zulke teksten kunt u zelf verzinnen en schrijven maar kunt u uiteraard ook online opzoeken en op een kaartje zetten. Waar u ook voor kiest, de mooiste teksten voor iemand die 21 jaar wordt zijn de teksten die vanuit het hard zijn geschreven. Kaartteksten zijn niet heel moeilijk om te schrijven en kunnen ook gemakkelijk online opgezocht worden.

Kaartje sturen 21 jaar

Kaartje sturen 21 jaar

Op deze pagina hebben we ook enkele 21 jaar teksten geplaatst die ook voor kunnen komen in de vorm van gedichten. Tevens hebben we ook leuke cadeautips die in combinatie met de gedichten en teksten op een kaartje een perfect cadeau zijn.

 

Bekijk hier alle kaartjes voor een 21e verjaardag >>

 

Teksten om te feliciteren:

•Ik word 21 jaar! High tea je met mij mee op zaterdag 2 juni, bij mij thuis vanaf 13.00.

 

•Ik ben jarig! Gooi je een balletje mee om het te vieren? Zaterdag …

 

•Ik vier binnenkort mijn 21e verjaardag! Drink je met mij mee, op … vanaf … bij mij thuis: …, postcode plaats

 

Gedichten:

•21e levensjaar, nee maar!

Ik ben jarig, het is echt waar!

Kom je op mijn feest om te vieren dat ik 21 word?

 

•Op mijn 21e feestje mag jij komen!

Het wordt een dag om van te dromen.

Met ijsjes, spelletjes en taart,

het wordt net zo vrolijk als deze kaart!

 

•Op DATUM word ik alweer 21,

daarom wil ik een feestje geven!

Wil jij ook een leuke dag beleven?

Kom dan op mijn feestje!

21 jaar kaart

(Bron: Greetz)

 

Cadeautips:

Chocolade telegram van harte

Een leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die 21 jaar wordt,  is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke felicitatietekst en maak de dag van iemand die 21 jaar wordt nu nog specialer!

Twee wijn flessen

Wanneer iemand 21 wordt moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel goed! Bekijk alle leuke cadeautips voor iemand die zijn of haar 21e verjaardag gaat vieren op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd waardoor de 21 jarige wanneer deze de doos open doet er een mooie ballon uit ziet komen met uw kaartje eraan. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die 21 jaar wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *