Kaartje sturen 30 jaar

Kent u of bent u iemand die binnenkort 30 jaar oud wordt of 30 jaar ergens werkzaam is? Stuur dan een leuk kaartje om iemand te feliciteren. Zo zijn er verschillende kaartjes te vinden die gebruikt kunnen worden wanneer iemand binnen kort jarig is, ergens een X aantal jaren werkt of voor andere gelegenheden.

Bekijk hier de 30 jarige kaartjes en teksten >>

30 jaar? Stuur een kaartje.

Verder kunt u de kaartjes met als thema 30 jaar vaak nog aanpassen zodat de kaartjes een eigen draai krijgen. De leukste verjaardagskaartjes kan je op Greetz vinden en kunnen dezelfde dag al verzonden worden.

Bekijk bij Greetz.nl vandaag nog voor de leukste kaartjes. Als je niet weet wat je op een verjaardagskaartje moet schrijven, dan kun je daarvoor de schrijfhulp gebruiken.

Op een leuk kaartje moet natuurlijk ook een leuke tekst geschreven worden betreffende de 30 jarige. Een jubileum of wat voor idee dan ook. Gelukkig zijn er heel veel teksten te vinden omtrent het onderwerp 30 jaar waardoor er voor iedereen wel een aantal mooie teksten te vinden zijn die op een mooi kaartje kunnen.

Kaartje sturen 30 jaar

Kaartje sturen 30 jaar

De 30 jaar teksten komen soms ook in de vorm van gedichten voor en op deze site worden ook nog eens suggesties gegeven in de vorm van leuke cadeautips die samen met een mooi kaartje het ultieme cadeau vormen. Bekijk de leukste teksten, gedichten en cadeautips op deze pagina en verstuur vandaag nog een leuk kaartje.

 

Bekijk hier alle verjaardagskaarten 30 jaar >>

 

Kaartje sturen 30 jaar teksten:

•Marjon is nu 30 jaar, tijd voor een wijntje en kort pittig haar.

•Zet de tena lady alvast klaar, Rachel die wordt 30.

•”Maikel wordt 30 jaar, dus automobilisten: toeteren maar!”

30 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen 30 jaar gedichten:

•Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje .. Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag … je voor altijd vergezellen mag …!

•Zo’n feestelijke dag als deze maakt iedereen vrolijk en blij! Maar wie geniet het meest? Dat ben jij!

•Een dag in het jaar Mag iedereen het HOREN Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die 30 jaar wordt,  is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst en maak de dag van iemand die die 30e verjaardag viert nog specialer!

Cadeautip rituals giftset small

Nog een leuke cadeautip voor iemand die jarig wordt is een heerlijke rituals giftset voor mannen of vrouwen. Deze cadeautip is er eentje die bijna altijd voor iedereen wel geschikt is waardoor het heerlijk is om te krijgen. Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje naar iemand die 30 wordt en diegene zal zich ontzettend verwend voelen met deze mooie giftset van rituals op zijn of haar verjaardag!

Cadeautip helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd waardoor de 30 jarige wanneer deze de doos open doet er een mooie ballon uit ziet komen met uw kaartje eraan. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die jarig wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *