Kaartje sturen 40 jaar

Het vieren van je 40e verjaardag of ergens 40 jaar lang werken is niet zomaar iets en zeker wel een kaartje waard. Daarom is het leuk om diegene dan een leuk kaartje te sturen om diegene te feliciteren. Zo kan je hieronder enkele voorbeelden vinden van teksten en kaartjes om hem of haar te feliciteren.

Bekijk hier alle 40 jaar kaarten >>

40 jaar verjaardag of jubileum vieren met een kaartje

Op greetz hebben ze namelijk een enorm assortiment aan leuke kaartjes. Deze zijn gerelateerd aan 40 jaar waardoor het nog makkelijker is om een geschikt kaartje te vinden voor iemand die zijn of haar 40e verjaardag viert of een 40 jarig jubileum heeft. De leuke kaartjes kunnen geheel naar eigen zin aangepast worden waardoor ook een kaartje voor iemand die 40 jaar wordt helemaal gepersonaliseerd kan worden.

Bekijk vandaag nog de leukste kaartjes met een 40 jarig thema op Greetz.nl en verstuur nog een leuk kaartje tot laat in de avond! Op een leuk kaartje moet natuurlijk ook één of meerdere leuke teksten komen te staan om het kaartje nog meer uitstraling te geven. Gelukkig zijn er heel veel teksten te vinden met als thema 40 jaar, zoals verjaardagsteksten en jubileumteksten.

Kaartje sturen 40 jaar

Kaartje sturen 40 jaar

Op deze website zijn er ook verschillende teksten te vinden en sommige teksten komen ook voor in de vorm van gedichten. Tevens worden er ook allemaal leuke cadeautips gegeven die bij een leuk kaartje kunnen worden samengevoegd zodat deze per post kunnen worden verzonden.

Bekijk hier alle 40 jarige kaarten en teksten >>

Bekijk de leukste teksten op deze website en verstuur vandaag nog een leuk kaartje met teksten van iemand die een 40 jarige verjaardag viert of een 40 jarig jubileum heeft.

Kaartje sturen naar iemand met een 40 jaar tekst

•Je bent pas oud als je nek vaker stijf is dan je lul

•Vroeger was ik jong en knap, nu ben ik alleen nog maar knap

•Je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de TAART

Kaartje sturen 40 jaar gedichten:

•Al ben ik oud en word ik grijzer, ik word iedere dag een beetje wijzer

•Bekijk het van de zonnige kant; hoe oud je ook bent, je bent jonger dan je ooit zult zijn

•Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil het graag zijn

40 jaar huwelijk

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die jarig is, is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke felicitatietekst.

Cadeautip rituals giftset small

Nog een leuke cadeautip voor iemand die jarig wordt is een heerlijke rituals giftset voor mannen of vrouwen. Deze cadeautip is er eentje die bijna altijd voor iedereen wel geschikt is waardoor het heerlijk is om te krijgen. Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje naar iemand die een 40 jarige verjaardag gaat vieren. Diegene zal zich ontzettend verwend voelen met deze mooie giftset van rituals op zijn of haar verjaardag!

Cadeautip helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd. De 40 jarige opent deze de doos en een mooie ballon met uw kaartje komt eruit. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die 40 jaar wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *