Kaartje sturen 50 jaar

Bent u op zoek naar een mooi kaartje voor iemand die 50 jaar wordt? Bekijk dan eens de leuke kaartjes op Greetz.nl die allemaal te maken hebben met dit thema. Wanneer iemand vijftig jaar wordt word zo iemand namelijk Sarah of Abraham waardoor er nog meer reden is voor een groot feest. Gelukkig zijn er dan ook heel veel leuke kaartje die niet alleen over dit thema gaan maar ook het thema van Sarah of Abraham. Op Greetz.nl kunt u gemakkelijk en snel hele leuke kaartjes versturen met dit thema.

 

Bekijk hier alle 50 jaar kaartjes en teksten >>

 

Bekijk vandaag nog de leukste vijftig jaar kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuk vijftig jaar kaartje.Op zo een leuk kaartje voor iemand die 50 jaar wordt moeten natuurlijk ook leuke teksten betreffende het worden van vijftig jaar komen te staan die het kaartje nog leuker maken. Voor sommige mensen kan het lastig zijn om zo iets zelf te bedenken maar gelukkig staan er online genoeg teksten over het worden van 50 jaar die perfect geschikt zijn voor op een leuk kaartje. De meeste 50 jaar teksten gaan over het worden van een Abraham of Sarah wat de teksten nog leuker en origineler maakt.

Kaartje sturen 50 jaar

Kaartje sturen 50 jaar

Ook op deze site kunt u leuke 50 jaar gerelateerde teksten vinden die op een kaartje kunnen waardoor ieder kaartje leuk en origineel wordt voor iemand die 50 jaar wordt.

 

Bekijk hier de 50 jaar kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen 50 jaar teksten:

•49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn

•Je kunt het niet aan HEM/HAAR zien, maar onze ABRAHAM/SARAH is vandaag 5×10.

•Sarah wil het zelf niet weten, maar wij zijn het niet vergeten

Zet de rollator maar vast klaar, Sarah is jarig vandaag.

50 jaar verjaardag

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen 50 jaar gedichten:

•Tip Tap Top, de eerste vijftig jaren zitten erop!

•Deze toffe peer, is geen 49 meer

•Ons pap is nu een ouwe, maar we willen hem toch houwen.

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die vijftig jaar wordt,  is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst betreffende de persoon die vijftig jaar wordt en maak de dag van iemand die vijftig jaar wordt nu nog specialer!

Cadeautip rituals giftset small

Nog een leuke cadeautip voor iemand die 50 jaar wordt is een heerlijke rituals giftset voor mannen of vrouwen. Deze cadeautip is er eentje die bijna altijd voor iedereen wel geschikt is waardoor het heerlijk is om te krijgen. Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje naar iemand die vijftig jaar wordt. Diegene zal zich ontzettend verwend voelen met deze mooie giftset van rituals op zijn of haar verjaardag!

Cadeautip helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd. De vijftig jarige opent de doos en een mooie ballon met uw kaartje komt eruit. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die 50 jaar wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *