Kaartje sturen 65 jaar

Kent u of bent u iemand die 65 jaar wordt? Verstuur een kaartje via greetz om iemand te feliciteren of om aan iedereen te laten weten dat u deze leeftijd wordt en bijvoorbeeld een feestje geeft of iets anders. Het worden van 65 jaar is hartstikke bijzonder en betekent meestal erg veel voor mensen. Daarom is het belangrijk dat je even goed in het zonnetje gezet wordt door middel van een kaartje via Greetz.nl. Op Greetz.nl zijn de leukste 65 jaar gerelateerde kaartjes te vinden waardoor er voor iedereen wel wat bij zit.

 

Bekijk hier de 65 jaar kaartjes >>

 

Voor iemand die 65 jaar wordt is het ook hartstikke leuk om een verjaardagskaart te krijgen of te sturen met een mooie felicitatietekst erop. Via de bovenstaande link kun je de kaartjes en handige teksten bekijken. Verschillende mensen willen verschillende kaartjes met passende teksten. Daarom zijn er gelukkig heel veel verschillende kaart teksten te vinden die u kunt gebruiken op een mooi kaartje.

Uiteraard kunt u ook zelf mooie teksten bedenken of schrijven maar voor inspiratie kunt u heel veel 65 jaar teksten en gedichten vinden.

Kaartje sturen 65 jaar

Ook op deze website komen verschillende leuke 65 jaar teksten en gedichten voor en worden er zelfs ook een aantal cadeautips genoemd die samen met een kaartje met 65 jaar teksten en gedichten verzonden kunnen worden. Bekijk vandaag nog de leuke teksten en gedichten hieronder en verstuur kaartjes met leuke teksten naar iemand die jarig wordt.

 

Bekijk hier alle 65 jaar kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen 65 jaar teksten:

•64 oude sokken aan de lijn, voor de 65ste moet je binnen zijn.

•65 jaar geleden heeft NAAM haar eerste luier vol gescheten!

•Zet de rollator maar vast klaar NAAM is 65 jaar

65 jaar gedichten voor op een kaart

•Biertjes lust hij maar al te graag, NAAM is al weer 65 vanaf vandaag

•Oh, wat is het leven toch prachtig…

over 15 jaar ben je 80!!

•Zet de botox maar vast klaar, …. 65 jaar

•65 mooie jaren van geluk

Met deze hartelijke felicitatie

kan jouw verjaardag niet meer stuk

Proost op je leeftijd

en dat je gezond

en gelukkig blijven mag

Een toast op je gezondheid

en een hele fijn dag!

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst en maak de dag van iemand die jarig wordt nu nog specialer!

Cadeautip Rituals giftset small

Nog een leuke cadeautip is een heerlijke Rituals giftset voor mannen of vrouwen. Deze cadeautip is er eentje die bijna altijd voor iedereen wel geschikt is waardoor het heerlijk is om te krijgen. Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje naar iemand die 65 jaar wordt en diegene zal zich ontzettend verwend voelen met deze mooie giftset van Rituals op zijn of haar verjaardag!

Cadeautip helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd waardoor de 65 jarige wanneer deze de doos open doet er een mooie ballon uit ziet komen met uw kaartje eraan. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *