Kaartje sturen Abraham

Bent u op zoek naar een mooi kaartje wat u kunt sturen wanneer iemand Abraham wordt? Bekijk dan eens de leuke kaartjes op Greetz.nl die gestuurd kunnen worden naar iemand die 50 wordt of om andere mensen uit te nodigen om naar zijn verjaardag/ feestje te komen.

Bekijk hier de Abraham kaartjes >>

Kaartje sturen naar de jarige Abraham (50 jaar)

Wanneer iemand Abraham wordt is het natuurlijk hartstikke leuk om deze persoon dan ook een gerelateerd kaartje te sturen. Je kunt diegene nog even extra in het zonnetje met het feit dat diegene nu weet waar de mosterd vandaan komt.

Abraham kaartjes zijn in verschillende vormen en maten te krijgen en kunnen soms zelfs helemaal zelf ontworpen worden zodat de kaart helemaal wordt zoals u dat wilt.

Via Greetz.nl worden de kaartjes professioneel gemaakt en verstuurd. Men er voor kiezen op welke datum een kaart moet aankomen. Het heeft producten van hele hoge kwaliteit waardoor men echt krijgt wat men koopt. Bekijk snel de verschillende aanbiedingen.

Kaartje sturen Abraham

Op een leuke Abraham kaart moet natuurlijk ook een leuke tekst geplaatst worden. Daarom hebben wij hieronder verschillende leuke Abraham teksten geplaatst in de vorm van teksten, gedichten en ook nog een paar leuke cadeautips.

 

Bekijk hier de Abraham kaartjes en teksten >>

 

Abraham teksten bevatten vaak het getal 50 erin en kunnen ook voor dames gebruikt worden door het woord in de teksten te vervangen door het woord Sarah. De teksten zijn meestal grappige teksten maar kunnen uiteraard ook gewoon vanuit het hart geschreven worden. Bekijk de teksten en gedichten en verstuur vandaag nog een leuke Abraham kaart met een mooie tekst erop.

 • Nu je de halve eeuw passeert
  word je door Abraham geëerd
 • 49 oude sokken aan de lijn, voor de 50ste moet je binnen zijn.
 • Onze man is nog niet zo oud, maar hij krijgt het wel benauwd.
50 jaar wenskaart

(Bron: Greetz.nl)

Abraham gedichten:

 • Ja het is echt waar,
  Onze Adam wordt 50 jaar.
 • 50 Is pas het begin,
  dan heeft het leven pas zin.
 • Abraham worden is een eer,
  50 jaar gaat voorbij als een speer!

Cadeautips

Cadeautip chocolade telegram van harte

Wanneer iemand 50 wordt kan men deze persoon ook feliciteren door een chocolade telegram te sturen met daarop de woorden ‘van harte”. Dit is een super leuk cadeau voor iemand die jarig wordt.

Chocola kan eigenlijk nooit verkeerd gaan want er is altijd wel iemand in de directe omgeving die het wel lust indien de jarige het niks vind. Deze cadeautip kan in een mooie verpakking verstuurd worden en is super leuk om te krijgen en te geven!

Cadeautip Merlot met eigen etiket

Wat is er leuker dan een lekkere rode wijn fles te geven met zijn eigen etiket erop? Zo kan men een eigen etiket ontwerpen voor op een drankfles zoals wijn, champagne etc. Om zo de jarige nog eens extra in het zonnetje zetten. Deze cadeautip is gemakkelijk te ontwerpen door een leuke tekst en foto te combinerenl. Bekijk de leuke gerelateerde cadeautip vandaag nog!

Cadeautip ballon helium

Nog een leuke cadeautip is de ballon. Deze ballon is gevuld met helium, is 55 cm groot en kan samen met een leuke kaart verstuurd worden naar een adres.

Op de ballon staat heel groot de cijfers 50 om het helemaal af te maken. Deze cadeautip wordt in een speciale verpakking verstuurd waardoor de ballon eruit vliegt zodra de doos geopend wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *