Kaartje sturen Amerika

Als u familie of vrienden in Amerika heeft wonen, dan wilt u deze af en toe een kaartje sturen. Op bijzondere momenten zoals een verjaardag of tijdens de feestdagen is het versturen van een kaartje erg spontaan en zeer lief. Bekijk hier de mogelijkheden van het versturen van een kaartje naar de Verenigde Staten.

Bekijk hier de actuele verzendtijd om een kaartje naar Amerika te sturen >>

Een kaartje sturen naar Amerika?

Het versturen van een kaartje gaat erg eenvoudig. Nadat u de juiste adresgegevens heeft ingevuld kunt u het kaartje op de bus doen of indien u een kaartje online bestelt, op verzenden klikken. Het versturen van een kaartje naar Amerika kan erg snel gaan. In het gunstigste geval is het kaartje 2 dagen na verzenden al in het land van bestemming. Gemiddeld duurt het verzenden van een kaartje 3 tot 4 werkdagen (correctie doorgeven kan per e-mail of hieronder).

U kunt ervoor kiezen om een kaartje te sturen met een spoedlevering. Hiermee is het kaartje sneller op de plaats van bestemming. Het kaartje is dan in veel gevallen na 2 dagen al op de plaats van bestemming. De kosten van het versturen van een kaartje naar de Verenigde Staten staat hieronder beschreven.

Wat zijn de verzendkosten naar Amerika?

Het versturen van een kaartje naar Amerika gaat met internationale pakketzegels of postzegels. Op een standaard kaartje (tot 20 gram) gaat 1 standaard internationale postzegel. Is het kaartje zwaarder dan 20 gram maar lichter dan 50 gram, dan moeten er 2 internationale postzegels op worden geplakt. Hoe zwaarder het kaartje, des te meer internationale postzegels er op het kaartje moeten worden geplakt.

Kaartje sturen Amerika

Kaartje sturen Amerika

Om er zeker van te zijn dat u altijd voldoende postzegels op het kaartje plakt, kunt u op het postkantoor het kaartje laten wegen en voorzien van een postzegel. U kunt er ook voor kiezen om online een kaartje te bestellen en deze rechtstreeks te laten versturen naar de USA. U bent er zo van verzekerd dat het kaartje altijd de juiste hoeveelheid postzegels heeft.

 

Bekijk hier de actuele verzendkosten om een kaartje naar Amerika te sturen >>

 

Het online versturen van een kaartje is vaak goedkoper dan zelf een kaartje sturen naar de US. Via Greetz.nl is het versturen van een kaartje erg voordelig.

Een internationale postzegel kost €1,05 per stuk. Het versturen van een licht kaartje naar Amerika waar 1 internationale postzegel op hoeft, kost dus €1,05. Is het kaartje iets zwaarder dan heeft u 2 internationale postzegels nodig en betaalt u €2,10. Hoe zwaarder het kaartje is, hoe meer postzegels er op moeten worden geplakt en hoe duurder het verzenden van een kaartje naar Amerika wordt.

Meer:

Correctie doorgeven? Mail ons.

3 reacties

  1. Een internationale postzegel kost €1,05 per stuk. Het versturen van een licht kaartje naar Amerika waar 1 internationale postzegel op hoeft, kost dus €1,05.

    Ter info internationale postzegel is nu 1.65

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *