Kaartje sturen beterschap

Om iemand beterschap te wensen maakt men vaak gebruik van kaartjes. Beterschapskaartjes zijn dan ook een hele goede optie omdat veel mensen wanneer ze ziek zijn of ergens beter van moeten worden niet veel tijd of veel zin hebben om mensen echt te zien. Lees hieronder meer informatie, teksten en bekijk de kaartjes bij de kaartjesspecialist.

Bekijk hier de beterschapskaartjes >>

Beterschapskaartje sturen?

Daarom is het leuk om via bijvoorbeeld greetz.nl een leuk beterschapskaartje te sturen met een leuke beterschapswens erop. Het mooie van een kaartje is dat deze niet alleen iemand beterschap wenst maar ook laat zien dat er aan hem of haar gedacht wordt. Verstuur daarom vandaag nog een leuk beterschapskaartje via Greetz.nl om iemand te laten zien dat u aan hem of haar denkt.

Op een leuk kaartje moet natuurlijk ook een passende tekst komen te staan. Daarom zijn er gelukkig verschillende beterschapsteksten die gebruikt kunnen worden. Zo zijn er beterschap teksten, gedichten en cadeautips te vinden op deze website waarmee u een beterschap kaartje nu nog leuker kunt maken! Zo kunt u bij de cadeautips een leuk kaartje met daarop beterschap teksten mee sturen maar ook gewoon op een beterschapskaartje kunnen hele leuke gedichten en teksten geplaatst worden om iemand beterschap te wensen.

 

Bekijk hier de beterschapsteksten en kaartjes >>

 

Kaartje sturen beterschap

Bekijk enkele leuke beterschapsgedichten en teksten die men op een kaartje kan gebruiken. Bekijk de leukste beterschapskaartjes en teksten op Greetz.nl.

Tekst voor op een beterschapskaartje

 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen.
 • Ook al zit ’t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
  Veel beterschap!
 • Het is geen pretje om ziek te zijn,
  maar lachen is toch het beste medicijn.
Beterschapskaart

(Bron: Greetz.nl)

Gedicht op een kaartje

 • Heel veel vriendschap,
  Heel veel liefde,
  en een kusje voor de pijn,
  is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.
  Veel sterkte met herstellen
 • Van mij een warme wens,
  en een groet om op te beuren.
  Ik wens je een spoedig herstel
  met een kaartje om op te fleuren!
 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet,
  dat doet je
  vast en zeker goed!

Cadeautips om beterschap te wensen

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je diegene op een leuke manier beterschap wensen met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke opkikker ballon.

Cadeautip fruitmand

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand beterschap te wensen dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand. Deze fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap te wensen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *