Kaartje sturen bij miskraam

Wilt u iemand een kaartje sturen nadat diegene een miskraam heeft gehad? Doe dit dan via greetz met één van de vele gerelateerde kaartjes die daarop te vinden zijn.

Kaartje sturen bij een miskraam

Na een miskraam is het heel belangrijk om iemand te steunen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Sommige gaan langs, anderen sturen een kaartje. Als je een kaartje wilt sturen bedank dan goed wat je erop gaat schrijven. Indien je dit niet goed weet kun je via de onderstaande link verschillende teksten en gedichten bekijken die je op een sterkte kaartje kunt schrijven.

Stuur een kaartje naar iemand die een miskraam heeft gehad om diegene sterkte te wensen en te vertellen dat u er altijd voor diegene bent. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kaarten, enkel of dubbel, groot of klein, bij Greetz is vrijwel alles mogelijk.

Bent u op zoek naar een mooie tekst die gebruikt kan worden op een kaartje die u naar iemand wilt sturen die kort geleden een miskraam heeft gehad? Bekijk dan eens de mooie teksten op deze pagina.

Kaartje sturen bij miskraam

Kaartje sturen bij miskraam

De teksten op deze pagina kunnen direct overgenomen worden op een kaartje, maar kunnen ook ter inspiratie dienen voor de mensen die hun eigen teksten willen bedenken en schrijven. De teksten op deze site zijn met zorg uitgezocht en passen daarom ook prima op een dergelijk kaartje.

Bekijk de gedichten, teksten, cadeautips en rijmpjes voordat je een kaartje gaat versturen. Dit scheelt je tijd tijdens het schrijven daarvan. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan de voorbeelden zodat je naar de goede richting wordt geholpen.

Teksten voor op de kaart

 • Je bent geboren om afscheid te nemen.
  Wij hadden je zoveel liefde willen geven.
  In onze harten zal je altijd blijven leven.
 • Onze hoop op een kindje ging verloren.
  (naam) werd te vroeg geboren.
 • Een klein wonder was bijna werkelijkheid geworden.
  Het heeft niet zo mogen zijn.

Gedichtje voor op een kaartje

 • Helaas hebben wij haar nooit horen huilen,
  zullen haar nooit kunnen troosten,
  nooit zien bewegen, nooit horen lachen
  en nooit mogen vasthouden.
 • Nog voor hij/zij het daglicht kon aanschouwen in ons lieve zoontje/dochtertje overleden.
 • Volmaakt te klein voor deze wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *