Kaartje sturen bij ziekte

Bent u op zoek naar een mooi kaartje die u kunt sturen wanneer iemand een ziekte heeft of zich niet zo lekker voelt? Bekijk dan eens de mooie beterschap, sterkte en nog vele andere ziekte gerelateerde kaartjes op bijvoorbeeld Greetz.nl.

Bekijk hier alle beterschap kaartjes >>

Kaartje sturen bij een ziekte?

De kaartjes met als onderwerp ziekte kunt u helemaal naar eigen wens inrichten zodat u het kaartje helemaal kunt personaliseren. Op een kaartje kunt u uiteraard enkele mooie teksten zetten of een mooie persoonlijk geschreven tekst om iemand zich wat beter te laten voelen ondanks zijn of haar ziekte.

Het hebben van een ziekte kan heel zwaar zijn waardoor een kaartje altijd een goed idee is om te sturen naar iemand die zich niet helemaal lekker voelt. Bent u op zoek naar mooie teksten die op een kaartje geplaatst kunnen worden? Bekijk dan eens de gerelateerde teksten op deze pagina. De teksten kunt u gebruiken om iemand sterkte of beterschap te wensen. De beterschap teksten die op deze website gegeven worden kunt u gebruiken om inspiratie op te doen maar kunt u ook letterlijk overnemen op een kaartje.

Kaartje sturen bij ziekte

Kaartje sturen bij ziekte

Teksten over een ziekte of iemand met een ziekte zijn vaak erg persoonlijk en gevoelig waardoor het dus ook een goed idee kan zijn om zelf één of meerdere teksten te bedenken voor op een kaartje.

Bekijk hier alle beterschap teksten en kaartjes >>

Teksten om beterschap / sterkte te wensen

·          We hopen dat je veel kracht krijgt

om de donkere wolken weg te blazen

zodat de zon je kan verwarmen!

 

·          Ook al zit ’t even tegen

blijf vertrouwen in jezelf

blijf geloven in goede dingen

je herstel komt dan vanzelf

Veel beterschap!

 

·          Het is geen pretje om ziek te zijn,

maar lachen is toch het beste medicijn!

In deze kaart zit veel liefs

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen bij ziekte gedichten:

·          Heel veel vriendschap,

Heel veel liefde,

en een kusje voor de pijn,

is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.

Veel Beterschap!

 

·          Van mij een warme wens,

en een groet om op te beuren.

Ik wens je een spoedig herstel

met een kaartje om op te fleuren!

 

·          Een beetje aandacht

en een lieve groet,

dat doet je

vast en zeker goed!

Beterschap!

 

Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand met een ziekte een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je diegene op een leuke manier sterkte wensen met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk deze leuke cadeautip online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke opkikker ballon.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand beterschap te wensen dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand om iemand beterschap met zijn of haar ziekte te wensen. Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap met zijn of haar ziekte te wensen. Bekijk de cadeautips die verstuurd kunnen worden op Greetz.nl.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *