Kaartje sturen buitenland

Kent u of bent u iemand die naar het buitenland? Het versturen van kaartjes is door de komst van het internet een stuk eenvoudiger geworden. Zo kun je in elk land een kaartje laten bezorgen. Binnen enkele dagen kan een kaartje al in Frankrijk of Spanje zijn. Wil jij een kaartje sturen naar Amerika of Nieuw Zeeland? Ook dat is mogelijk. Je kaartje is dan wel iets langer onderweg. Op deze pagina kun je de verschillende tarieven bekijken en de verzendtijd van vrijwel alle landen waar je een kaartje naartoe kunt versturen.

 

Bekijk hier de kaartjes om naar het buitenland te versturen >>

 

Kaartje sturen naar het buitenland?

Gelukkig zijn er voor allemaal leuke redenen en gelegenheden kaartjes te versturen via een website als greetz. Zo kunt u iemand een kaartje sturen om te laten weten dat u aan diegene denkt, of om diegene veel succes te wensen met iets. Ook minder leuke berichten kun je met een kaartje overbrengen.

Wat de gelegenheid ook is van iemand binnen Europa of nog verder in het buitenland, op Greetz.nl is er altijd wel een geschikt kaartje te vinden. Hoeveel het kost om een kaartje te sturen binnen Europa en ver daarbuiten kunt u per kaartje zien op Greetz.nl. De levertijd om een kaartje te sturen binnen Europa is erg snel! De levertijd voor landen buiten Europa verschilt echter per land. Ook vanuit het buitenland kunt u kaartjes bestellen en versturen via Greetz.nl! De verzendkosten zijn erg laag. Dit komt omdat het kaartje in Nederland gedrukt en verzonden wordt.

 

Bekijk hier de verzendtijd per land >>

 

Kaartje sturen buitenland

Kaartje sturen buitenland

Kaartje sturen binnen en buiten Europa

Wanneer men een kaartje naar iemand in het buitenland of in Europa stuurt zijn er natuurlijk verschillende teksten die men kan gebruiken en die dan ook daaraan gerelateerd zijn. Zo zijn er teksten en gedichten voor mensen die verhuizen, mensen die gaan reizen en mensen die vanuit het buitenland/Europa een kaartje met een leuke tekst of gedicht erop willen sturen naar mensen in Nederland. Daarom hebben wij hieronder verschillende leuke teksten, gedichten en zelfs cadeautips geplaatst die men kan gebruiken.

Bekijk de leukste buitenland/Europa gedichten en teksten hieronder en verstuur vandaag nog een leuk kaartje met een of misschien wel meerdere buitenland/Europa teksten erop.

Teksten voor op de kaart

 • A bend in the road is not the end of the road, only if you fail to make the turn.
 • We hebben nu alles wel voor je afscheidsfeestje versierd
  Maar dat is niet omdat jouw vertrek ons pleziert
  Wij, als ouders, gaan je natuurlijk ontzettend missen maar wensen je ook veel plezier.
 • Out of sight but not out of heart
 • DATUM is het zover!
  Dan gaan we Nederland verlaten.
  We gaan iedereen natuurlijk erg missen
  en daarom willen we nog graag een keer met familie en vrienden samen zijn.
Kaartje sturen buitenland gedichten:
 • Daar gaan ze,
  Binnenkort vliegen,
  Naar de andere kant van de wereld,
  Bouwen jullie een nieuw leven op,
  Daar gaan ze,
  Op weg naar (land)
  Naar jullie nieuwe leven,
  Alles achterlatend hier,
  Kost veel pijn en verdriet,
  Maar vergeten zal ik jullie niet
 • Als ik nadenk en diep in mijn hart kijk
  Besef dat je hier over een week niet meer bent
  Zie ik een vreselijke dijk
  Van het gemis dat nooit went
 • Blij zijn we voor jou
  Omdat je gaat naar de liefde van je leven
  Heel veel liefde gaan jullie elkaar geven
  En denk er aan, er komen ook mindere tijden
  Maar als je écht van elkaar houdt,
  Zal je huwelijk daar niet onder lijden
Wees lief voor jezelf

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Cadeautip Chocolade telegram – veel liefs

Een leuke cadeautip voor wanneer iemand naar het buitenland/Europa gaat of wanneer iemand vanuit het buitenland/Europa een lief berichtje wil sturen is een chocolade telegram met de tekst: ‘veel liefs’ erop.

Zo kan men via deze cadeautip vanuit het buitenland een leuk cadeautje sturen met een lief berichtje erbij!

Cadeautip fotokoord, 15 magneten

Nog een leuke cadeautip voor iemand die naar het buitenland/ Europa gaat is een fotokoord. Dit is een bijna onzichtbaar koord waar je met behulp van magneten leuke foto’s op kan hangen.

Omdat de cadeautip bijna geen ruimte in neemt is het een super leuk cadeau om mee te nemen op reis naar het buitenland/Europa

Cadeautip blond Amsterdam thee set

Wilt u een echte Hollandse cadeautip? Of iets wat iemand aan Nederland doet herinneren? Verstuur dan een leuk kaartje met een blond Amsterdam thee set erbij! Zo hebben mensen in het Buitenland/Europa iets echt leuks om van uit Nederland te hebben. Deze cadeautip is vooral leuk voor de echte Hollanders maar ook buitenlanders vinden het leuk om iets echt Hollands te krijgen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *