Kaartje sturen burn out

Kent u iemand met een burn out en wilt u diegene een leuk kaartje sturen om diegene sterkte te wensen? Online kun je tegenwoordig vele kaartjes versturen. Greetz is daar een goed voorbeeld van. Niet alleen worden de kaartjes snel verstuurd, u kunt deze compleet aanpassen naar hoe u dit wilt.

De burn out kaartjes helpen vaak ook nog eens heel erg voor de persoon die het kaartje krijgt.

 

Bekijk hier de burn out kaartjes >>

 

Verstuur daarom vandaag nog een mooi kaartje naar iemand die dit nodig heeft en laat iemand met een burn out zich even een dagje wat beter voelen. Bekijk de sterkte en beterschap kaartjes op Greetz.nl en kies de beste uit om te versturen.

Kaartje sturen burn out teksten

Op een kaartje moet natuurlijk ook een mooie tekst geplaatst worden die iemand met een burn out even een hart onder de riem steken en te helpen door de moeilijke tijd.

Iemand met een burn out kan het heel fijn vinden om een kaartje te krijgen met daarop een lieve tekst betreffende zijn of haar burn out. Een burn out is namelijk niet zomaar iets en ook al willen sommige mensen even niemand zien, alsnog is het belangrijk om mensen met een burn out te steunen door middel van opbeurende en steunende teksten.

 

Bekijk hier de burn out teksten en kaartjes >>

 

Ga daarom snel op zoek naar een mooie of lieve gerelateerde tekst en help iemand met een burn out zich een klein beetje beter te voelen met behulp van een mooie tekst.

Kaartje sturen burn out

Kaartje sturen burn out

Teksten:

 • Man, wat ben ik geschrokken van het nieuws dat je overspannen bent. Ik ben er stil van en weet eigenlijk niet wat ik je moet zeggen. Alleen dat ik met je  mee voel. Ik denk de laatste dagen vaak aan je.
 • Ik wil graag iets doen om te helpen, is er iets waarmee ik kan helpen?
 • Ik bel je binnenkort even als je dat fijn vindt en anders mag je mij ook altijd bellen.

Gedichten:

 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!
 • Bloemen verwelken,
  Schepen vergaan,
  Maar onze steun voor jou zal altijd blijven bestaan!
 • Ook al zit ’t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
  Veel beterschap!
Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je diegene op een leuke manier sterkte wensen met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke opkikker ballon.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand sterkte te wensen dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand om iemand sterkte te wensen. Deze fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap te wensen met zijn of haar burn out.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *