Kaartje sturen Curacao, Aruba en Bonaire

Op Greetz.nl kunt u verschillende hele leuke Curaçao, Aruba en Bonaire gerelateerde kaartjes vinden die u bijvoorbeeld kunt sturen naar iemand die op Antillen zit.

Bekijk de kaartjes met verzendkosten voor de Antillen >>

Kaartje sturen Curaçao, Aruba en Bonaire

Iemand die naar Curaçao, Aruba of Bonaire gaat, kunt u met een kaartje alvast een leuke indruk te geven van waar diegene heen gaat. Een kaartje versturen via Greetz.nl gaat heel gemakkelijk en vaak zijn de kaartje ook nog eens geheel naar eigen idee vorm te geven. Zo zijn de Curaçao, Aruba of Bonaire kaartjes op Greetz.nl heel gemakkelijk aan te passen en kan er op de binnenkant van de kaarten hele leuke tekst geplaatst worden precies zoals u wilt. Bekijk de Curaçao, Aruba en Bonaire kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuk kaartje in het thema van Curaçao, Aruba of Bonaire.

Soms hoeft een kaartje niet eens over Curaçao, Aruba en Bonaire aan de buitenkant te gaan maar kan men wel een leuke Curaçao, Aruba of Bonaire tekst aan de binnenkant van een kaartje willen zetten. Zo zijn er hele leuke Curaçao, Aruba en Bonaire teksten te vinden online die heel leuk op een kaartje gezet kunnen worden.

Bekijk hier de verzendkosten en tijd voor Antillen kaartjes>>

Deze teksten kunnen gaan over het vertrekken of verhuizen naar Curaçao, Aruba of Bonaire maar ook een leuke tekst of een mooi gedicht betreffende Curaçao, Aruba of Bonaire kan men vinden op deze site.

Kaartje sturen Curacao, Aruba en Bonaire

Kaartje sturen Curacao, Aruba en Bonaire

Bekijk de leukste Antillen teksten, gedichten en zelfs cadeautips hieronder en verstuur vandaag nog een leuke Curaçao, Aruba of Bonaire gerelateerde tekst naar iemand toe.

Teksten voor op een kaartje

 • Het eiland der dromen
  hield jou gevangen
  in haar bekoring
  en die zal er altijd zijn
 • Sluit je ogen
  als de tijd naar je lonkt
  en droom jezelf terug
  naar witte stranden
 • Wandel de onderwaterwereld in
  met het rietje van je laatste cocktail
  als snorkel en adem Aruba in
  aanschouw de perfectie van de zee
 • De foto’s zullen gaan leven
  iedere keer dat je weer kijkt
  zal de zon voor je schijnen
  en waan je je terug in Aruba
Wenskaart

(Bron: Greetz.nl)

Gedichten:

 • buiten stond het palmend groen
  stil langs de startbaan
  in rafels te zwaaien
  toen ik moest gaan
  eiland kind
 • de wind draaide zich
  de zee verbleekte
  liep kolkend leeg
  lucht wolkte vormeloos uiteen
  de pop op mijn arm huilde
  tranen van steen
  warmte hield haar adem in
  de zon ging uit
  ik verdween
 • het vliegtuig vloog mij uit elkaar
  nergens kwam ik aan
  ik ben
  alleen
  niet van hier
  niet meer van daar
  ertussenin
  ontdaan
Cadeautips:

Cadeautip ballon welcome home

Kent u iemand die binnenkort terugkomt vanaf de Nederlandse Antillen? Stuur dan een leuk welkom thuis cadeau zoals een leuke welkom thuis ballon. Er zijn verschillende leuke cadeautips die gebruikt kunnen worden wanneer iemand terug komt van bijvoorbeeld een stage op de Antillen.

Bekijk de leukste cadeautips op Greetz.nl en vind het perfecte welkom thuis cadeau die samen met een kaartje verstuurd kan worden.

Cadeautip ballon partytime

Komt er iemand terug of gaat er iemand naar Curaçao, Aruba of Bonaire? Dan is het tijd voor een feestje en wat is nou een feestje zonder ballonnen?

Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje en zorg ervoor dat wanneer deze cadeautip aankomt er al een klein feestje ontstaat door de ballon die uit de doos komt springen. Bekijk deze en vele andere leuke cadeautips online op Greetz.nl.

Cadeautip fotokoord

Nog een leuke cadeautip is het mooie fotokoord waar iemand die naar Curaçao, Aruba of Bonaire alle leuke mooie foto’s gemakkelijk aan kan hangen. Dit kan zijn wanneer die terug komt maar ook wanneer die erheen gaat om bijvoorbeeld de kamer of het appartement wat leuker te maken. Deze en nog veel meer leuke cadeautips zijn beschikbaar op greetz waardoor er altijd wel een leuke cadeautip is voor iemand die naar de Antillen gaat of zelfs daar kan wonen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *