Kaartje sturen depressie

Als iemand te maken heeft met een depressie kan het al vaak te veel zijn om bij die persoon langs te gaan of te bellen. Desalniettemin is het wel belangrijk om zo iemand te laten weten dat er aan die persoon gedacht wordt en dat wanneer diegene het wil of nodig heeft er mensen zijn om hem of haar op te vangen. Stuur een kaartje naar via bijvoorbeeld Greetz om diegene te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

 

Bekijk hier de depressie kaartjes en teksten >>

 

Er zijn verschillende leuke en mooie kaartjes online te vinden die gebruikt kunnen worden voor iemand die zich niet zo fijn voelt of en een oppepper kan gebruiken. Bekijk de gerelateerde kaartjes op Greetz.nl en kies de meest geschikte uit om te gebruiken.

Kaartje sturen depressie teksten

Stuurt u een kaartje naar iemand die met een depressie te maken heeft? Let dan goed op wat u op zo een kaartje neerzet. Zo zijn er namelijk aan aantal teksten die iemand met een depressie zich niet bepaald beter laten voelen.

Bekijk hier de depressie teksten voor op kaartjes >>

De teksten zoals ‘kom snel terug’ of ‘hopelijk ben je er snel weer bovenop’ zijn niet altijd de beste teksten om naar iemand met een depressie te sturen namelijk omdat dit een soort tijdsdruk legt op het overkomen van een depressie of moeilijke tijd. Daarom hebben wij voor u verschillende mooie en passende depressie teksten, gedichten en zelfs cadeautips neergezet hieronder zodat u de mooiste depressie teksten om een mooi kaartje kunt plaatsen.

Kaartje sturen depressie

Kaartje sturen depressie

Bekijk de depressie teksten / sterkte wensen bij ziekte, hieronder en verstuur een mooi depressie kaartje met mooie teksten erop vandaag nog!

Teksten:

 • Heel veel vriendschap,
  Heel veel liefde,
  en een kusje voor de jou,
  is voor alle mensen nog steeds het beste medicijn.
  Doe rustig aan en laat het weten als ik iets voor je kan doen.
 • Dit kaartje om je te vertellen,
  dat ik aan je denk en je niet vergeten ben.
  Dat je zo vlug mogelijk mag herstellen,
  Maar dat je hier alle tijd voor neemt die nodig is
 • Van mij een warme wens,
  en een groet om op te beuren.
  Ik wens je een al het goeds toe,
  met een kaartje om op te fleuren!

Kaartje sturen depressie gedichten:

 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet,
  dat doet je
  vast en zeker goed!
 • Mijn gedichtje is heel kort
  ik hoop dat je gauw beter wordt
 • Ook al ben je even niet op en top,
  met de juiste aandacht en verzorging
  knap je vast weer heel gauw op!
Sterkte kaart

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Chocolade telegram – veel liefs

Als iemand zich niet zo goed voelt kan een goede cadeautip een leuke chocolade telegram zijn met de tekst veel liefs erop. Zo kan iemand lekker van de chocola genieten en van een leuke opbeurende boodschap.

Zo zijn er nog heel veel andere cadeautips die heel goed gebruikt kunnen worden. Bekijk de leukste cadeautips op Greetz.nl en verstuur een leuke cadeautip samen met een kaartje naar iemand toe.

Cadeautip klein boeketje tulpen

Bloemen kunnen iemand altijd opfleuren waardoor een goede cadeautip voor iemand met een slechte week dan ook een mooi boeketje tulpen kan zijn. Bloemen ruiken lekker, zien er mooi uit en kunnen voor bijna elke gelegenheid gestuurd worden.

Cadeautip rituals gift set

Wie houdt er niet van de geur van een lekkere douchegel of shampoo? Koop daarom een lekkere rituals gift set waarmee diegene zichzelf kan verwennen. Zo’n cadeautip kan heerlijk zijn omdat het iets is wat diegene zelf kan bepalen om te gebruiken. Zo zijn er nog veel meer leuke cadeautips die perfect geschikt zijn. Je vindt ze allemaal op Greetz.nl.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *