Kaartje sturen dezelfde dag

Bent u op zoek naar een mooi kaartje dat dezelfde dag nog verstuurd kan worden? Bekijk dan eens de mooie kaartjes op Greetz.nl! Deze kaartjes worden wanneer u voor 22.00 besteld dezelfde dag nog verstuurd.

Bekijk hier alle kaartjes die vandaag worden verzonden >>

Kaartje versturen dezelfde dag

Het versturen van een kaartje op dezelfde dag als wanneer u deze besteld is tegenwoordig meer een regel dan een uitzondering. Wilt u een kaartje dezelfde dag nog laten aankomen dan kunt u er ook voor kiezen om een koerier uw zending te laten brengen.

 • Voor 22.00 uur besteld is morgen geleverd
 • Voor 14.00 uur besteld is VANDAAG geleverd
 • Ook op zondag geleverd

Bekijk de kaartjes die dezelfde dag nog besteld en de volgende dag bezorgd kunnen worden op Greetz.nl. Wilt u een leuke tekst vinden voor op een kaartje wat u direct wilt versturen? Bekijk dan eens de leuke teksten via de bovenstaande link.Verstuur vandaag nog een kaartje dat dezelfde dag nog bezorgd kan worden. De teksten zijn gemakkelijk en snel over te nemen en kunnen daardoor meteen op een kaartje geplaatst worden. Hierdoor is je kaartje snel klaar om verzonden te worden.

Kaartje sturen dezelfde dag

De teksten die u dezelfde dag nog op een kaartje kunt zetten kunnen bestaan uit teksten, gedichten en er zijn zelfs enkele cadeautips die u dezelfde dag nog kunt bestellen waardoor deze de volgende dag nog aankomen!

Bekijk hier alle kaartjes en teksten >>

Bekijk de leuke teksten hierboven en kies ervoor om ze dezelfde dag nog op een kaartje te plaatsen en te versturen.

Kaartje sturen dezelfde dag teksten:

 • We wonen nu al één jaar samen op dit adres en dit mag gevierd worden met een mooie borrel bij ons thuis!
 • Een moeder sterft altijd te vroeg
  al wordt zij nog zo oud
  Je bidt dat God haar sparen zal
  omdat je van haar houdt
  Al een jaar geleden maar nog steeds een even groot gemis.
 • Het één jarig huwelijk, daarop moet worden geproost!

Kaartje sturen dezelfde dag gedichten:

 • Het is echt waar,
  Ons bedrijf bestaat al één heel jaar.
  En in deze tijden van groei
  staat ook onze kantine in bloei.
 • De medewerkers van BEDRIJF
  Nodigen u van harte uit voor de feestelijke bijeenkomst ter ere van het één jarig jubileum
  Wij stellen het zeer op prijs u welkom te mogen heten
  op DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP.
  ADRES
 • Je bent geboren om afscheid te nemen.
  Wij hadden je zoveel liefde willen geven.
  In onze harten zal je altijd blijven leven.
  Nog maar 1 jaar geleden..
Denken aan kaart

(Bron: Greetz)

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand zijn of haar eerste jubileum die dezelfde dag nog besteld kan worden zodat die de volgende dag aankomt, is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra handig om dezelfde dag nog te bestellen omdat het de volgende dag al geleverd word! Verstuur deze cadeautip dezelfde dag nog samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst voor een extra speciale dag!

Cadeautip boeket rozen royaal

Voor iemand die een jaar geleden overleden is, is het natuurlijk een geweldig mooi gebaar om een mooi boeket te sturen om de nabestaanden sterkte te wensen. Zorg ervoor dat u dezelfde dag nog een mooi boeket uitzoekt en verstuur dit boeket dan samen met een mooi herinneringskaartje naar de nabestaanden toe.

Deze cadeautip is uiteraard voor verschillende gelegenheden te gebruiken en kan voornamelijk in combinatie met een kaartje dus ook gebruikt worden voor alle andere één jarige gebeurtenissen, waaronder ook felicitatie momenten. Verstuur dezelfde dag nog een boeket en kaartje en het komt de volgende dag nog aan!

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand een eenjarig jubileum heeft moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand die een eenjarige jubileum heeft dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel leuk zijn om een één jarige bestaan te vieren.

Bekijk alle andere leuke cadeautips voor iemand zijn of haar één jarige feest of viering online op Greetz.nl en verstuur dezelfde dag nog een één jaar kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *