Kaartje sturen Duitsland

Wilt u een leuk kaartje sturen met als thema Duitsland? Neem dan eens een kijken op greetz.nl om daar de leukste gerelateerde kaartjes te vinden. Zo zijn er heel veel leuke kaartjes die dit als thema hebben en die bijvoorbeeld voorzien zijn van een Duitse vlag of andere leuke Duitse dingen.

 

Bekijk de verzendtijd en kosten naar Duitsland >>

 

Kaartje sturen naar Duitsland?

Ook voor een Duits kaartje voor bijvoorbeeld een thema feestje of iets anders zijn er heel veel leuke kaartjes te vinden op Greetz.nl. Benieuwd wat de verzendtijd en de verzendkosten zijn om een kaartje naar de ‘oosterburen’ te sturen?

Tevens kunnen kaartjes via Greetz.nl ook gemakkelijk en goedkoop verzonden worden naar bijvoorbeeld iemand die daar woont, op stage is of zelfs op vakantie. Bekijk vandaag nog de leukste kaartjes op snel te versturen naar de oosterburen. Het leuke aan het versturen van een kaartje is dat er natuurlijk ook heel veel Duitse teksten zijn die op die kaartjes kunnen worden geplaatst. Zo zijn er verschillende leuke teksten, gedichten en zelfs cadeautips te vinden.

 

Bekijk hier de Duitse teksten en kaartjes >>

 

De teksten kunnen uiteraard ook zelf verzonnen of geschreven worden. Voor de mensen die wat minder creatief zijn of inspiratie hebben, kun je via de bovenstaande link heel simpel een aantal teksten, gedichten en cadeautips vinden.

Kaartje sturen Duitsland

Kaartje sturen Duitsland

Bekijk de leukste teksten voor op een kaartje en verstuur vandaag nog een leuke kaart met een mooie Duitse tekst erop.

Teksten voor op het kaartje in het Duits

 • Glück empfangen ist nicht schwer,
  es andern schenken umso mehr.
 • Ieder glückliche Moment, verdient Dankbarkeit.
 • Hallo, ich liebe dich!

Kaartje sturen Duitsland gedichten:

 • Es ist kalt, tiefschwarze Nacht.
  Ich denke an dich, was hast du nu mit mir gemacht?
  Du gehst mir nicht mehr aus dem Sinn,
  weisst du wie verliebt ich bin?
 • Jetzt sehe ich ein Sternchen funkeln,
  es strahlt mich an in diesem Dunkeln.
  Es hat die Nacht zum Tag gemacht,
  genau wie du, hab ich grad gedacht.
 • Gefangen in einem Spinnennetz,
  erstarrt, wartend auf den Tod.
  Vom Leben ausgesaugt,
  Hoffnungslos und leer.
  Mit letzter Kraft,
  Spinnendraht zerrissen.
  Auf der Flucht,
  frei und Heimatlos.
  Losgelöst von Angst und Zwang.
  Erfüllung suchend,
  voll Hoffnung und Sehnsuchtsbang.
Kaart sturen met Duitse tekst

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Chocolade telegram – veel liefs

Een leuke cadeautip is een leuk chocolade telegram met daarop de tekst veel liefs. Deze cadeautip kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden maar is ook super leuk om naar iemand te sturen vanuit Duitsland of iemand die daar zit.

Bekijk de cadeautips op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke cadeautip met dit thema.

Cadeautip wijn flessen

De meeste mensen denken dat bij Duitsland alleen bier hoort maar ook zeker wijn is een leuke aanvulling op een thema avond. Kies daarom zelf of u gebruik maakt van een cadeautip met wijn of bier wanneer u een Duits feestje geeft of heeft.

Deze cadeautip is voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals voor mensen die naar Duitsland verhuizen of mensen die na een lange stage uit Duitsland terug komen.

Cadeautip fotokoord

De perfecte cadeautip voor iemand die zojuist terug is gekomen van een stage in Duitsland of iemand die er nog een stage moet gaan doen is een fotokoord. Zo is deze cadeautip namelijk een makkelijke manier om gemakkelijk en snel leuke foto’s op te hangen. Deze cadeautip is uiteraard ook voor andere Duitsland doeleinden te gebruiken waardoor u dit dus geheel naar eigen zin kunt invullen. Bekijk de andere leuke cadeautips voor Duitsland gerelateerde artikelen online op Greetz.nl.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *