Kaartje sturen Engels

Bent u op zoek naar een mooie Engelse kaart of een kaartje waar u in het Engels op kunt schrijven? Bekijk dan eens de mooie kaartjes op Greetz.nl die u geheel naar eigen wens kunt invullen en waar ook veel kaarten zelfs een mooie tekst in het Engels erop hebben.

 

Bekijk hier de Engelse kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen in het Engels

De kaartjes in het Engels op Greetz.nl kunnen vaak nog helemaal naar eigen wens aangepast worden en zo kunnen er dus ook Engelse teksten op de kaartjes gezet worden.

Het leuke van een kaartje in het Engels of met een tekst erop die in het Engels is, is dat dit soort kaartjes bijvoorbeeld weer naar mensen gestuurd kunnen worden binnen Nederland die niet Nederlands zijn! Zo kunt u dus via Greetz.nl ook leuke kaartjes sturen naar mensen die Engels zijn. Bent u op zoek naar teksten in het Engels die u kunt gebruiken voor op een kaartje of wilt u gewoon een aantal Engelse teksten? Bekijk dan eens de verschillende teksten, gedichten en zelfs cadeautips in het Engels.

Kaartje sturen Engels

De teksten en gedichten in het Engels zijn gemakkelijk en snel over te nemen maar uiteraard kunt u ook zelf een Engelse tekst verzinnen en schrijven. De Engelse teksten zijn vaak in allemaal verschillende onderwerpen te vinden en ook de cadeautips die bij het thema Engels passen zijn erg leuk om te versturen in combinatie met een Engels kaartje met een Engelse tekst.

 

Bekijk hier de Engelse kaartjes en teksten >>

 

Bekijk de leuke teksten, gedichten en cadeautips en verstuur vandaag nog een kaartje.

Teksten in het Engels voor op een kaartje

 • A bend in the road is not the end of the road, only if you fail to make the turn.
 • Nothing is as beautiful as England is, come and visit England soon!
 • Out of sight but not out of heart
  Out of sight but not out of mind

Kaartje sturen Engelse gedichten:

 • Real friends know exactly what to do
  to put a smile on your face
  when you think you can’t smile .
 • No matter
  how much you think
  you hate school
  you’ll always miss it
  when you’ve left
 • I am going back to start,
  We are going apart,
  Stay sweetheart
Kaartje sturen met Engelse tekst

(Bron: Greetz)

Cadeautips:

Cadeautip merci chocolade met eigen tekst

Een super leuke Engelse cadeautip is een leuke merci doos waar een eigen tekst in het Engels en een foto op gedrukt kunnen worden. Zo betekent het Franse woord merci bedankt in het Nederlands maar kan men de rest van de chocolade doos geheel aanpassen met eigen teksten en gedichten. Stuur daarom vandaag nog een leuke Engelse kaart met een van onze Engelse cadeautips en verras iemand met zo een leuk, origineel en cadeau.

Cadeautip fotokoord, 15 magneten

Een leuke cadeautip is een fotokoord. Dit is een bijna onzichtbaar koord waar je met behulp van magneten leuke foto’s op kan hangen. Omdat de cadeautip bijna geen ruimte in neemt is het een super leuk cadeau om mee te nemen op reis naar het buitenland en om er leuke Engelse teksten of berichtjes in te doen. Tevens wordt deze cadeautip samen met een kaartje een nog leuker cadeau!

Cadeautip blond Amsterdam thee set

Wilt u iemand een echte Hollandse cadeautip geven waarmee ze Nederlands kunnen leren? Of iets wat een Engels sprekend persoon aan Nederland doet herinneren? Verstuur dan een leuk Engels kaartje met een blond Amsterdam thee set erbij! Zo hebben mensen uit het Buitenland nog iets echt leuks om van uit Nederland te hebben en kunnen ze hiermee hun Nederlands beter maken. Deze cadeautip is vooral leuk voor de Engelsen omdat zij op deze manier gemakkelijk een andere taal kunnen leren.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *