Kaartje sturen ernstig ziek

Kent u of bent u iemand die ernstig ziek is en wilt u een kaartje sturen naar iemand? Bekijk dan de mooiste kaartjes op greetz die u kunt gebruiken om een boodschap te versturen. Je kunt collega’s laten weten dat je voorlopig niet op de werkvloer komt, maar ook kunnen je collega’s of familie een kaartje naar jou sturen met een pakkende sterkte en beterschapwens.

 

Bekijk hier de ernstig ziek kaartjes >>

 

Kaartje sturen naar iemand die ernstig ziek is

Er zijn veel beterschap kaartjes te vinden op bijvoorbeeld greetz.nl. Via de onderstaande link kun je alle kaartjes bekijken waarop je een sterkte wens kunt schrijven en daarmee hopen dat het herstel snel voorbij gaat. De kaartje die op Greetz.nl te maken hebben met iemand die ernstig ziek is kunnen vaak nog naar eigen ingeving aangepast worden waardoor het echt een mooi persoonlijk kaartje kan worden. Je kunt er voor kiezen om het vandaag nog te laten bezorgen. Je moet het dan wel voor 14.00 uur hebben verzonden.

Bekijk vandaag nog de beterschapskaartjes op Greetz.nl en verstuur een mooi kaartje naar iemand die het hard nodig heeft.

Sterkte wensen met een kaartje

Op een kaartje die men stuurt naar iemand die ernstig ziek is moet natuurlijk ook een hele mooie en misschien zelfs wel opbeurende sterkte tekst komen te staan.

 

Bekijk hier de kaartje sturen ernstig ziek teksten >>

 

Zo een tekst voor op een kaartje voor iemand die ernstig ziek is kan zelf geschreven worden maar ook gewoon online gevonden worden. Zo zijn er verschillende teksten maar ook gedichten en cadeautips op deze website te vinden. Deze teksten en gedichten kunnen dienen ter inspiratie maar kunnen ook direct overgenomen worden op een kaartje voor iemand die ernstig ziek is.

Kaartje sturen ernstig ziek

Kaartje sturen ernstig ziek

Bekijk enkele teksten op deze pagina en verstuur vandaag nog een mooi gedicht of een mooie tekst op een kaartje naar iemand die dit kan gebruiken. Zien zijn en vervolgens weinig horen van vrienden en collega’s is voor niemand bevorderend.

Kaartje sturen ernstig ziek teksten:

 • We hopen dat je veel kracht krijgt
  om de donkere wolken weg te blazen
  zodat de zon je kan verwarmen!
 • Mijn boodschap is heel kort:
  Wij wensen je een spoedig herstel.
 • Een warme wens
  en een bloemenboeket,
  om je een beetje op te beuren.
  Wij hopen voor jou
  een spoedig herstel,
  zodat je snel
  weer op zult fleuren.
Sterkte wensen

(Bron: Greetz.nl)

Gedichten:

 • Ook al zit ”t even tegen
  blijf vertrouwen in jezelf
  blijf geloven in goede dingen
  je herstel komt dan vanzelf
  Veel beterschap!
 • Van mij een warme wens,
  en een groet om op te beuren.
  Ik wens je een spoedig herstel
  met een kaartje om op te fleuren!
 • Een beetje aandacht
  en een lieve groet,
  dat doet je
  vast en zeker goed!
  Beterschap!
Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je iemand die ernstig ziek is op een fijne manier even een glimlach geven met behulp van deze leuke cadeautip.

Bekijk de leukste cadeautips online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een van onze mooie cadeautips om iemand sterkte te wensen wanneer deze persoon ernstig ziek is.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand sterkte te wensen wanneer deze persoon ernstig ziek is dan een grote doos met vitaminen. Daarom is de mooie cadeautip de fruitmand perfect om iemand sterkte en/of beterschap te wensen wanneer deze persoon ernstig ziek is.

Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap te wensen wanneer diegene ernstig ziek is.

Bekijk de cadeautip vandaag nog op Greetz.nl en verstuur vandaag nog deze leuke cadeautip naar iemand die sterkte nodig heeft omdat diegene ernstig ziek is.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *