Kaartje sturen geregistreerd partnerschap

Een geregistreerd partnerschap is net zo mooi als een huwelijk. Het moet dan ook net zo goed gepaard gaan met een felicitatiekaartje. Deze kun je versturen via bijvoorbeeld greetz. Hier kun je verschillende leuke kaartjes vinden die ideaal zijn om te sturen naar een gelukkig stel dat zojuist het partnerschap hebben vastgelegd.

Bekijk alle kaarten >>

Kaartje sturen bij een geregistreerd partnerschap

Een geregistreerd partnerschap is voor veel mensen ook een hele happening. Via een leuk kaartje kunnen mensen laten weten dat ze een geregistreerd partnerschap aangegaan zijn. Ook kun je mensen uitnodigen voor een leuk feestje. De uitnodigingen kun je geheel zelf ontwerpen. Je kunt ook gebruikmaken van bestaande ontwerpen en deze aanpassen met een eigen tekst en foto.

Bekijk de geregistreerd partnerschap kaartjes >>

Bekijk de leukste geregistreerd partnerschap kaartjes op greetz.nl. Verstuur vandaag nog een leuk kaartje om het stel te feliciteren of als het stel je gasten uit te nodigen deze feestelijke dag bij te wonen. Je kunt aangeven of het op een mooie locatie is of gewoon bij je thuis in de tuin of woonkamer.Op een geregistreerd partnerschap kaartje moet natuurlijk ook een leuke bijpassende tekst geplaatst worden. Zo kun je net als bij huwelijkskaartjes een mooie liefdevolle tekst plaatsen.

Echter zijn deze teksten vaak geschreven richting het huwelijk. De teksten kun je uiteraard zelf aanpassen door woorden te veranderen, maar je kunt ook speciale teksten gebruiken voor op een dergelijk kaartje.

Kaartje sturen geregistreerd partnerschap

Kaartje sturen geregistreerd partnerschap

Eigenlijk wordt er vrijwel hetzelfde afgesproken als bij een huwelijk. Hierdoor is een mooie huwelijkstekst ook erg gepast. Gelukkig zijn er ook veel mooie geregistreerd partnerschap teksten, gedichten en zelfs cadeautips die bij een leuke en feestelijke gelegenheid als deze horen. Via de onderstaande link kun je de verschillende teksten bekijken.

Bekijk alle geregistreerd partnerschap kaartjes en teksten >>

Bekijk de leukste geregistreerd partnerschap teksten via de bovenstaande link en gebruik een leuk geregistreerd partnerschap tekst voor op een kaartje. Op die manier maak je een mooie felicitatiekaart of uitnodiging met een passende tekst of gedicht.

Geregistreerd partnerschap teksten:

  • Met liefde en inzet voor elkaars geluk, kan jullie geregistreerd partnerschap niet meer stuk!
  • Nog nooit heb ik zo’n mooi geregistreerd partnerschap gezien en wat een super dag moet het voor jullie geweest zijn. Ik/wij vonden het prachtig en zijn blij dat we van de partij mochten zijn.
  • Niet alles is goud en glitter, maar dit geregistreerde partnerschap is puur diamant geschitter.
Tekst geregistreerd partnerschap

(Bron: Greetz.nl)

Geregistreerd partnerschap gedichten:

  • Het was prachtig, maar de partners nog veel meer. Heel veel geluk en liefde toegewenst.
  • Geweldig dat jullie deze stap hebben genomen. Geniet van de voorbereidingen en we maken er op de grote dag een feest van!
  • Graag wilde ik jullie beiden van harte feliciteren met het geweldige voornemen om jullie liefde met elkaar in het echt te laten verbinden.

Moët Chandon champagne.

Een leuke cadeautip voor een geregistreerd partnerschap is een mooie fles Moët. Dit om te vieren dat het partnerschap rond is en twee mensen nu officieel een stel zijn. Net zoals bij een huwelijk kan men na de ceremonie heerlijk een aantal dagen samen zijn of zelfs op een soort huwelijksreis gaan. Daarom is het leuk om de mensen die het kort geleden aan zijn gegaan lekker samen een flesje goede champagne te sturen en dit is dan ook onze top cadeautip.

Wit boeket.

Wat ook heel leuk en mooi is als cadeautip, is een mooi boeket met witte bloemen om het stel te feliciteren met hun partnerschap. Zo kunt u dit mooie boeket opsturen nadat de ceremonie voltooid is om het stel een mooi boeket te sturen. Bij deze cadeautip kunt u een leuk kaartje sturen met daarin een mooie tekst om het stel te feliciteren.

Cadeautip klein boeketje tulpen.

Nog een mooie cadeautip is het kleine boeketje tulpen. Wilt u voor het stel niet al te uitbundig zijn en gewoon een mooi boeketje sturen? Bekijk dan eens deze leuke cadeautip. Het is geschikt voor meerdere gelegenheden maar kan ook zeker hiervoor gebruikt worden. Bekijk deze en nog vele andere cadeautips op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een mooi cadeau samen met een kaartje naar het gelukkige stel.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *