Kaartje sturen gestopt met roken

Kent u of bent u iemand die gestopt is met roken? Bekijk dan eens de mooie kaartjes op Greetz.nl die u kunt sturen naar iemand die gestopt is met roken.

 

Bekijk hier alle gestopt met roken kaartjes >>

 

Kaartje sturen gestopt met roken

Zo kunt u iemand een kaartje sturen om diegene te feliciteren met een bepaalde mijlpaal betreffende het stoppen met roken maar kunt u bijvoorbeeld ook iemand die nog wel rookt een kaartje sturen om diegene een kleine subtiele hint te geven.

Bekijk hier alle kaarten >>

Waar u ook voor kiest, op Greetz.nl hebben ze een enorm assortiment aan kaartjes waardoor er altijd wel wat bij zit voor u of iemand anders. Tevens kunt u op deze site verschillende leuke teksten vinden die u op een gestopt met roken kaartje kunt plaatsen die u online kunt bestellen. Bent u op zoek naar leuke teksten die op een kaartje kunnen naar iemand die gestopt is met roken? Bekijk dan eens de leuke en originele teksten op deze pagina. Wanneer iemand gestopt is met roken en u trots bent op diegene of u wilt diegene laten weten dat u het heel knap vind van diegene, stuur dan een mooi gestopt met roken kaartje met mooie teksten erop.

Kaartje sturen gestopt met roken

Kaartje sturen gestopt met roken

U kunt de gestopt met roken teksten zelf bedenken of u kunt inspiratie op doen uit de voorbeeld teksten op deze website betreffende het onderwerp gestopt met roken.

 

Bekijk hier alle teksten en kaartjes >>

 

Bekijk de leukste gestopt met teksten hieronder en neem deze direct over op een kaartje om iemand te feliciteren met het stoppen met roken.

Kaartje sturen gestopt met roken teksten:

  • Wat ben jij goed bezig om je doelen te bereiken,

We zijn zo trots op je, ga zo door!

 

  • Om goede doelen te bereiken moet er hard gewerkt worden,

En dat is wat jij aan het doen bent.

Dit kaartje is puur om te laten weten dat wij super trots op je zijn

En alles wat je doet en wilt bereiken staan wij volledig achter!

 

  • Je streeft je hele leven al goede doelen na, en we zijn super trots op je dat je dat doet.

Ookal missen we je heel veel, we hopen dat alles gaat zoals je wilt en wensen je nog heel veel succes met de komende doelen!

Felicitatie tekst gestopt met roken

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen gestopt met roken gedichten:

  • Hard work pays off, especially hard work for good causes.

 

  • Van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan,

En dat gaat jou ook zeker niet gebeuren!

 

  • Sommige mensen werken hard voor doelen waar ze niks om geven,

Maar jij werkt hard voor de doelen waar je echt om geeft en dat is waar het om gaat

Goed bezig, we steunen je in alles wat je doet.

Liefs xx

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand zijn of haar gestopt met roken die dezelfde dag nog besteld kan worden zodat die de volgende dag aankomt, is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra handig om dezelfde dag nog te bestellen omdat het de volgende dag al geleverd word! Verstuur deze cadeautip dezelfde dag nog samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst voor een extra speciale dag!

Cadeautip boeket rozen royaal

Een geweldig mooi gebaar voor een goed doel is om een mooi boeket te sturen. Zorg ervoor dat u dezelfde dag nog een mooi boeket uitzoekt en verstuur dit boeket dan samen met een mooi kaartje naar de persoon die hard aan het gestopt met roken werkt toe. Deze cadeautip is uiteraard voor verschillende gelegenheden te gebruiken en kan voornamelijk in combinatie met een kaartje dus ook gebruikt worden voor alle andere gestopt met roken, waaronder ook felicitatie momenten. Verstuur dezelfde dag nog een boeket en kaartje en het komt de volgende dag nog aan!

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand een eenjarig jubileum heeft moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand die een goed doel bereikt heeft dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel leuk zijn om goed doel te vieren. Bekijk dezelfde dag nog alle andere leuke cadeautips voor iemand zijn of haar één jarige feest of viering online op Greetz.nl en verstuur dezelfde dag nog een één jaar kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *