Kaartje sturen hoe lang onderweg

Bent u op zoek naar mooie kaartjes die u online kunt ontwerpen en versturen en bent u benieuwd hoe lang deze kaartjes onderweg zijn? Bekijk dan eens de mooiste kaartjes op Greetz.nl waarop u helemaal zelf kunt aangeven hoe lang de kaartjes onderweg moeten zijn.

Bekijk de actuele verzendtijd en verzendkosten >>

Hoelang is mijn kaart onderweg?

Zo kunt u op Greetz.nl een kaartje de volgende dag nog laten aankomen wanneer u voor 22.00 een kaartje stuurt en als u een kaartje voor op een andere datum wilt kunt u zelf bepalen hoe lang dit kaartje onderweg is. Bestel je voor 14.00 uur dan kan je bestelling vandaag nog worden verzonden. Sneller kan niet!

Levertijd kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Bestel daarom vandaag nog een kaartje via Greetz.nl en bepaal zelf hoelang een kaartje onderweg is voor het op bestemming aankomt. Bent u op zoek naar teksten die op een kaartje kunnen wanneer u op Greetz.nl zelf bepaald hoe lang een kaartje onderweg is? Bekijk dan eens de mooie teksten die op deze pagina te vinden zijn die allemaal geschikt zijn voor op een kaartje, ongeacht hoe lang het kaartje onderweg is. Hoe lang een kaartje precies onder weg is kunt u zelf bepalen en wat voor teksten er op een kaartje komen natuurlijk ook!

Kaartje sturen hoe lang onderweg

Daarom is het leuk om op Greetz.nl een kaartje te bestellen omdat u op deze site van alles zelf kan beslissen, waaronder allemaal leuke teksten voor op een kaartje en ook hoelang een kaartje onderweg is.

 

Bekijk hier alle kaartjes met de verzendtijd >>

 

Kaartje sturen hoe lang onderweg teksten:

·          Ik ben jarig en daarom vier ik op … mijn verjaardag Ik zou het leuk vinden als jij ook komt!

Het begint om ..:.. tot ..:..

Ik vertel niet wat we gaan doen, maar doe oude kleding aan. Je wordt thuisgebracht.

Laat even weten als je niet kunt komen op …

 

·          Kom je op mijn kinderfeest? Je krijgt spijt als je niet bent geweest!

 

·          Zaterdag 2 juni geef ik een feestje!

Je bent welkom vanaf 18.00 bij mij thuis!

Kaartje sturen hoe lang onderweg gedichten:

·          18 april is onze belangrijke dag waarop jij niet ontbreken mag.

 

·          Een keer wil je bereiken wat je in de verte ziet Een keer wil je kiezen uit alles om je heen Een keer wil je zeggen voor mij is er maar één.

 

·          Op vrijdag 30 november geven wij elkaar het Ja-woord! We zien u graag op ons huwelijksfeest om dit met ons te vieren.

 

Cadeautips:

Cadeautip chardonnay met eigen etiket

Een leuke en originele cadeautip, is een fles chardonnay met daarop een eigen etiket die u helemaal zelf kunt ontwerpen! Zo kunt u het etiket geheel zelf inrichten en laten drukken met foto en tekst. Deze leuke cadeautip kan ook in combinatie met een mooi kaartje verstuurd worden en kunnen beide zo lang onderweg zijn als u wilt!

Cadeautip merlot met eigen etiket

Nog een leuke cadeautip voor een uitnodiging is de fles merlot met eigen etiket. Deze cadeautip kunt u laten bedrukken met een eigen tekst. Hierdoor kunt u deze cadeautip helemaal personaliseren. Bekijk deze leuke cadeautip en nog vele andere cadeautips op Greetz.nl.

Cadeautip sauvignon blanc met eigen etiket

De cadeautip sauvignon blanc met eigen etiket is perfect geschikt als cadeau of gewoon voor uzelf. Deze cadeautip geeft u de optie om uw eigen etiket samen te stellen en zo van een wijnfles een uitnodiging of felicitatie te maken.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *