Kaartje sturen kerst

Voor kerst wil natuurlijk iedereen mooie kerstkaartjes versturen en daarom is het extra leuk om eens op Greetz.nl te kijken naar het grote assortiment aan kerstkaartjes.

Bekijk hier direct alle kerstkaartjes voor 2022 – 2023 >>

Kaartje sturen met de Kerstdagen?

De kerstkaarten op Greetz.nl zijn super gemakkelijk om helemaal naar eigen wens in te richten en zo kunt u gemakkelijk en snel een persoonlijk kerstkaartje sturen naar al uw vrienden, familie en kennissen.

De kaartjes worden gemakkelijk en snel verstuurd, de postzegels worden er door greetz.nl opgeplakt dus hiermee bespaart u ook vervelende bezoekjes naar de extra smalle brievenbussen met daarin de kerstkaarten. Bekijk vandaag nog de mooiste kerst kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog de mooiste kerst kaartjes gemakkelijk en snel via Greetz.nl! Op een kerst kaartje hoort natuurlijk ook een echte kerst tekst waardoor het dus belangrijk is om passende kerst teksten te vinden voor op zo een leuk kerst kaartje.

Kaartje sturen kerst

Kaartje sturen kerst

Gelukkig hebben wij op deze website verschillende leuke kerstteksten, gedichten en zelfs cadeautips die u kunt gebruiken ter inspiratie of letterlijk kunt overnemen of gebruiken voor op een kaartje. De kerstteksten gaan vaak over de gedachte van samen komen en samen zijn maar er zijn uiteraard ook hele andere teksten, gedichten en rijmpjes te vinden die u kunt gebruiken voor op een kerstkaartje.

Bekijk hier alle kerstkaarten en teksten >>

Vaak worden kerstkaarten ook in combinatie met gelukkig nieuwjaar kaartjes gestuurd waardoor de teksten nog een beetje anders zijn. Bekijk de leukste kerstteksten via de bovenstaande link en verstuur vandaag nog een leuk kerstkaartje met een mooie tekst, mooi gedicht of een hele leuke cadeautip erbij.

Kerstwensen

(Bron: Greetz.nl)

Kerst teksten en kerstwensen

·          Aan onze kerstboom hangt voor jou, naast een ster, ook een lieve vredeswens.
We wensen je een zalige dagen en een positief nieuwjaar!

·          Een maagdelijk witte agenda,
is een symbool van een open begin.
Ik wil je bij dezen vast vragen:
zet mijn naam er af en toe in.

·          Iedereen heeft zich voor het nieuwe jaar weer veel voorgenomen.
Ik hoop dat al die wensen uit mogen komen!

Kaartje sturen kerst gedichten:

·          Alle zegen komt van boven,
al het goede komt uit PLAATS.

Prettige kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

[NAMEN]

·          Alle lichtjes en alle kaarsen gaan weer aan,
buiten sneeuwt het mooi in het licht van de maan.

Het gevoel dat ons met kerst altijd zal bevangen,
is dat wij er iedere keer samen weer naar verlangen.

·          Kerstmis 2022 is niet voor iedereen fijn,
niet iedereen kan dan samen zijn.
Maar onthoud dan wel, ik zeg het maar,
als je me nodig hebt dan sta ik klaar.

Cadeautips:

Cadeautip mok rendier

Als eerste kerst cadeautip hebben we een hele leuke mok die u in de koude winterdagen kunt gebruiken voor allemaal verschillende doeleinden. Zo kunt u in deze leuke cadeautip lekkere chocolademelk, thee of gewoon melk of water drinken. De mok is leuk bedrukt met allemaal kerst afbeeldingen waardoor deze cadeautip het perfecte kerstcadeau is. Vooral in combinatie met een mooi kerstkaartje erbij. Bekijk deze en vele andere leuke cadeautips op Greetz.nl.

Cadeautip mok landschap met arrenslee

Een leuke cadeautip is de mok met een heel mooi kerst-landschap en een prachtige arrenslee erop. Deze cadeautip is gemakkelijk en snel te versturen in combinatie met een mooi kerstkaartje en kan dan ook naar allemaal mensen gestuurd worden in verband met de kerstdagen. Zo kunt u via een bedrijf of gewoon voor vrienden deze mooie cadeautip versturen in combinatie met een mooi kaartje.

Cadeautip mok stille nacht

Nog een tip: een ‘stille nacht’ mok met een schitterende afbeelding erop of een mooie kerstwens. Zo kunt u deze leuke cadeautip gemakkelijk en snel versturen via Greetz.nl en zelfs nog in combinatie met een kerstkaartje versturen. Bekijk deze en nog enkele andere leuke cadeautips online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een mooi kaartje met cadeautip voor Kerstmis 2022.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *