Kaartje sturen kinderen

Het sturen van een kaartje naar kinderen, baby’s of bij een geboorte van een kind of kleinkind is een feest. Er zijn tal van kaartjes verkrijgbaar welke stuk voor stuk mooi zijn om te versturen maar ook om te ontvangen. Is er iemand zwanger en is er een baby opkomst? Bekijk alle kaartjes voor kinderen en baby’s op deze pagina.

Bekijk hier alle kinderkaartjes >>

Kaartje sturen kinderen

Het is erg fijn om als ouders kaartjes te krijgen bij de geboorte van een dochter of zoon. Ook voor de minder fijne berichten kan het sturen van een kaartje voor steun zorgen en kunt u uw medeleven tonen. Op een kaartje hoort een tekst. Er zijn vele soorten teksten die u kunt plaatsen op een kaartje. Als u even geen inspiratie hebt voor het schrijven van een kaartje dan kunt u ook voorbeeld teksten gebruiken. Een kaartje sturen voor kinderen, kleinkinderen en pas geboren kinderen gaat erg eenvoudig en snel. Het versturen van een kaartje voor kinderen is altijd gebonden aan vrolijke ontwerpen en in sommige kaarten zit zelf een muziekje verstopt! Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden om voor kinderen een kaartje te versturen.

Kaartje sturen kinderen

Kaartje sturen kinderen

Een kaartje sturen kinderen kan worden gebruikt na de geboorte, bij een verjaardag, zwemdiploma behaald maar ook als condoleance kaart bij het overlijden van een baby, kindje of miskraam is een kaartje kinderen geschikt om met een passende tekst te versturen.

 

Bekijk alle kinderkaartjes en teksten >>

 

Als u niet weet wat voor tekst u op een kaartje kunt schrijven dan kunt u op deze pagina voorbeeld teksten bekijken. De teksten voor op een kaartje kunt u naar eigen smaak en wens aanpassen zodat deze volledig past bij het moment waarvoor u een kinderkaartje nodig hebt. Bekijk hieronder het overzicht met de teksten.

Teksten voor op een kaartje

 • Een begin van nieuw leven,
  zo mooi en klein.
  Het is niet te omschrijven
  hoe blij wij met jou zijn.
 • Ieder mens heeft zijn eigen taal, zijn eigen kleur, zijn eigen ritme.
  Maar de stem van ’t hart klinkt voor iedereen gelijk.
 • Wiegje, luiers, kleertjes
  Bijna is jullie nestje klaar
  Wachten op een nieuw gezichtje
  Nog even en jullie kindje is daar
 • Opa en oma zijn heel blij
  want ze hebben en een kleindochter bij
Kaartje sturen kind

(Bron: Greetz.nl)

Gedicht over en voor een kind

 • Al lijkt het nog maar pas
  dat jouw kind een baby was
  Je denkt: die tijd ging veel te snel
  reeds trekt een baby aan de bel
  De tijd van beertjes en ballonnen
  is daarmee opnieuw begonnen.
 • En wie ben jij dan die dit leest?
  kom je ook op ons borrelfeest
  dan stellen wij ons netjes even voor
  heel het feestelijke gebeuren gaat hier door
 • Als antwoord op een groot verlangen, mochten wij jou hier ontvangen.
  Prachtig kindje zo teer en klein, jij mag voortaan bij ons zijn.
  En we zullen elke nieuwe morgen, blij en dankbaar voor je zorgen.

Cadeautip Giraffe Giro Rammelaar

De Giraffe Giro Rammelaar is een mooi, leuk en knuffelig cadeau voor een kleinkind. De rammelaar kan gebruikt worden om de zintuigen te prikkelen of gewoon om leuk mee te spelen. De Rammelaar is van super goede kwaliteit en is super leuk om op te sturen als cadeau naar een kleinkind. Bij de rammelaar kan een mooie kaartje gestuurd worden met een leuke kleinkind tekst erop en de rammelaar kan mooi ingepakt worden in cadeau verpakking.

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die 21 jaar wordt,  is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst betreffende de persoon die 21 jaar wordt en maak de dag van iemand die 21 jaar wordt nu nog specialer!

Cadeautip ballon helium

Nog een leuke cadeautip voor een is de ballon. Deze ballon is gevuld met helium, is 55 cm groot en kan samen met een leuke kaart van Greetz.nl verstuurd worden naar een adres. Op de ballon staat heel groot de leeftijd om het helemaal af te maken. Deze cadeautip wordt in een speciale verpakking verstuurd waardoor de ballon eruit vliegt zodra de doos geopend wordt. Bekijk vandaag nog de leuke cadeautip helium ballon!

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *