Kaartje sturen kleinkind

Bent u op zoek naar een mooi kaartje om aan iedereen te laten weten dat u een kleinkind gaat krijgen of dat er eentje geboren is? Dan bent u op Greetz.nl aan het juiste adres. Hier kunt u heel veel verschillende leuke kaartjes vinden die te maken hebben met het krijgen of hebben van kleinkinderen.

Kaartje sturen kleinkind

Tevens zijn er ook veel leuke kaartjes op die u naar een kleinkind kunt sturen, bijvoorbeeld voor een verjaardag of gewoon voor de leuk! Kaartjes kunnen in heel veel verschillende vormen voorkomen en daarom kunt u zelf kiezen wat voor kaartje u gepast vind.

 

Bekijk hier alle kleinkind kaartjes en teksten>>

 

De kaartjes kunnen aangepast worden door er uw eigen tekst of foto op te zetten. Op een leuk kaartje is het natuurlijk ook leuk om enkele mooie gerelateerde teksten te schrijven.

Deze teksten kunt u zelf bedenken maar gelukkig zijn er ook genoeg teksten online te vinden over het krijgen of hebben van kleinkinderen. D teksten kunnen bestaan uit gedichten maar ook worden er op deze website verschillende cadeautips gegeven die samen met een kaartje verstuurd kunnen worden.

Kaartje sturen kleinkind

 

Bekijk hier de kleinkind kaartjes en teksten >>

 

De teksten kunnen bestaan uit het aankondigen van het krijgen van een kleinkind maar het kunnen ook teksten zijn om naar uw kleinkind te sturen. Bekijk de leukste teksten, gedichten en cadeautips op deze website en verstuur vandaag nog een leuk kaartje.

Geboorte kleindochter

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen kleinkind teksten:

•Onze droom
Een kleinkind
Ons kleinkind
Een droom

•Opa en oma zijn heel blij
want ze hebben en een kleindochter bij

•Een kleinzoon geboren
een groot geschenk
ook al is het nog zo klein
Een kleinzoon geboren
dat is iets om heel trots op te zijn
Gefeliciteerd…..
en geniet met volle teugen van deze kleine man!

Kaartje sturen kleinkind gedichten:

•Het is feest, want mijn kleindochter is geboren
heel lief en mooi,iedereen mag het horen
een kleinkind om heel erg trots op te zijn
een groot cadeau, ook al is zij nog klein!

•Al lijkt het nog maar pas
dat jouw kind een baby was
Je denkt: die tijd ging veel te snel
reeds trekt een kleinkind aan de bel
De tijd van beertjes en ballonnen
is daarmee opnieuw begonnen

•Wij kijken naar het broze,
naar het wonder van ons kleinkind.
Veel schoner dan de rozen,
die wiegen in de wind.

Cadeautips:

Cadeautip Pip knuffeldoekje

Het Pip knuffeldoekje is een super leuk cadeau wanneer het kind nog jong is. Het knuffeldoekje is lekker om mee te slapen en leuk om mee te spelen en kan super snel verzonden worden. Ook kan het knuffeldoekje super mooi ingepakt worden als cadeau waardoor u zelf kunt kiezen of u het zelf wilt geven of wilt opsturen! Verstuur vandaag nog een pip knuffeldoekje.

Cadeautip Rabbit Richie Tutteldoek Ivoor

De Rabbit Richie Tutteldoek in de kleur ivoor is super om als cadeau te geven. Zo kunnen zij de tutteldoek aan het kind geven en wil deze waarschijnlijk nooit meer zonder het huis uit. Een tutteldoek is heerlijk voor kinderen om mee te spelen. Deze tutteldoek valt ook nog eens binnen de hoogste Europese veiligheidsnormen waardoor het ook nog eens een heel veilig cadeau is. De tutteldoek kan verstuurd worden met een mooie kaart met een passende tekst erop.

Cadeautip Giraffe Giro Rammelaar

De Giraffe Giro Rammelaar is een mooi, leuk en knuffelig cadeau. De rammelaar kan gebruikt worden om de zintuigen te prikkelen of gewoon om leuk mee te spelen. De Rammelaar is van super goede kwaliteit en is super leuk om op te sturen als cadeau naar een kleinkind. Bij de rammelaar kan een mooie kaartje gestuurd worden met een leuke tekst erop en de rammelaar kan mooi ingepakt worden in cadeau verpakking.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *