Kaartje sturen knuffel

Bent u op zoek naar mooie kaartjes die u kunt sturen wanneer u iemand een dikke knuffel wilt geven? Bekijk dan eens de mooie knuffel kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een mooie knuffel kaart via Greetz.nl.

Bekijk hier alle kaartjes en knuffels >>

Kaartje sturen knuffel

Een kaartje versturen met een mooie knuffeltekst erin of een afbeelding die iemand helemaal knuffelig zou maken kan heel veel betekenen voor iemand.

Een knuffel kaartje kan iemands dag helemaal goed maken, iemand zich wat beter laten voelen of iemand helpen om zich gelukkig te voelen. Een knuffel kaartje kan op heel veel verschillende manieren gestuurd worden en kan dus helemaal ingericht worden zoals u zelf wilt. Bekijk de leukste kaartjes op greetz en verstuur vandaag nog een mooie knuffel kaart naar iemand toe! Bent u op zoek naar mooie teksten die bij het onderwerp knuffel passen?

Kaartje sturen knuffel

Kaartje sturen knuffel

Bekijk dan eens de mooie teksten, gedichten en cadeautips op deze pagina. De teksten kunt u gebruiken ter inspiratie of om direct over te nemen voor op een kaartje. Waar u de teksten ook voor nodig heeft, op deze site kunt u zeker de geschikte teksten voor op een knuffel kaartje vinden.

 

Bekijk hier alle knuffels en kaartjes >>

 

De knuffel teksten kunnen bestaan uit gedichten, rijmpjes en er worden zelfs nog enkele knuffel cadeautips gegeven die u samen met een kaartje kunt versturen om iemand een dikke knuffel te sturen!

 

Teksten:

·          Een man wordt verliefd via zijn ogen, een vrouw via haar oren

·          Ik zou slechts weinig van je houden, als ik zeggen kon hoeveel

·          Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit 2 stukjes

Gedichten:

·          s Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou…

’s Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou.

’s Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg.

’s Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

·          Als je iemand niet uit je gedachten kan houden, is het misschien omdat die persoon daar ook hoort te zijn

·          Liefde is slechts een woord, totdat je iemand ontmoet die het betekenis geeft

 

Cadeautips:

Cadeautip merci met foto

Een heel leuk knuffelcadeau met een foto van jou en je liefde erop is een leuke merci doos die met de originele merci chocolade en een foto en/of tekst die u erop wilt hebben verstuurd kan worden naar iemand. Zo kunt u een gewoon merci doosje nog wat specialer maken door er een leuke knuffelfoto of tekst op te zetten.

Cadeautip fotolijst met foto van jou en je liefde

Nog een leuke knuffel cadeautip is de fotolijst met een mooie knuffelfoto van jou en je liefde. Verras je grote liefde op Valentijn of gewoon een vriend of vriendin omdat het kan met deze leuke cadeautip met een foto van jou en die persoon samen. Zo heeft deze fotolijst een foto van jullie twee samen er in zitten waardoor deze knuffel cadeautip super leuk is om te versturen samen met een lief knuffelkaartje. De cadeautip is speciaal omdat er dus een foto van jullie samen in kan, maar uiteraard is een fotolijstje altijd heel erg leuk om te krijgen.

Cadeautip merlot met foto van jou en je liefde op etiket

Altijd al een leuke wijnfles helemaal persoonlijk willen maken? Maak dan een eigen fles met een foto van jullie knuffelend op het etiket voor op een fles merlot en verstuur deze cadeautip vandaag nog met een foto van jullie samen knuffelend erop. Zo zijn er heel veel verschillende flessen wijn die als cadeautip gebruikt kunnen worden. Deze kunnen met een foto en tekst bedrukt worden. Zo kunt u een hele eigen cadeautip maken en daar ook nog eens een leuk knuffelkaartje bij doen!

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *