Kaartje sturen liefde

Bent u op zoek naar een mooi liefdes kaartje? Bekijk dan eens de mooie kaartjes die met het thema liefde te maken hebben op Greetz.nl. Zo zijn er niet alleen heel veel kaartjes met dit thema te vinden maar zijn er ook nog eens heel veel verschillende soorten liefdeskaartjes waardoor er voor iedereen wel wat bij zit wat bij de situatie past.

Bekijk hier alle liefdeskaarten >>

Liefdeskaart sturen naar iemand?

Het leuke van de kaartjes op Greetz.nl, en dus ook de kaartjes met als thema liefde, is dat deze vaak nog geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden en men zelfs een eigen kaartje kan maken met een mooie liefdes thema. Bekijk de mooiste liefdekaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een mooi kaartje naar iemand die uw liefde verdient.

Bent u op zoek naar leuke teksten die over de liefde gaan of die u naar uw geliefde kunt sturen? Bekijk dan de leuke liefdesteksten online of verzin zelf een mooie tekst over de liefde. Hieronder hebben wij verschillende liefde teksten geplaatst in de vorm van teksten, gedichten en zelfs enkele cadeautips die u naar een liefde kunt sturen. De leukste liefdesteksten zijn natuurlijk wanneer u ze zelf schrijft maar uiteraard kunt u altijd inspiratie op doen door naar onze leuke teksten, gedichten en cadeautips te kijken of u kunt gewoon de liefde die binnen in u zit op een kaartje schrijven.

Bekijk hier de liefdeskaarten en teksten >>

 

Kaartje sturen liefde

Kaartje sturen liefde

Kaartje sturen liefde teksten:

•          Een man wordt verliefd via zijn ogen, een vrouw via haar oren

•          Ik zou slechts weinig van je houden, als ik zeggen kon hoeveel

•          Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit 2 stukjes

 

Kaartje sturen liefde gedichten:

•          s Ochtends kan ik niet eten, dan denk ik aan jou…

’s Middags kan ik niet eten, ook dan denk ik aan jou.

’s Avonds kan ik niet eten, omdat ik je nóg niet uit mijn hoofd krijg.

’s Nachts kan ik niet slapen, omdat ik dan ontzettende honger heb.

•          Als je iemand niet uit je gedachten kan houden, is het misschien omdat die persoon daar ook hoort te zijn.

•          Liefde is slechts een woord, totdat je iemand ontmoet die het betekenis geeft

 

Liefdeskaart

(Bron: Greetz.nl)

 

Cadeautips:

Cadeautip merci met foto

Een heel leuk cadeau met een foto van jou en je geliefde erop is een leuke merci doos die met de originele merci chocolade en een foto en/of tekst die u erop wilt hebben. Zo kunt u een gewoon merci doosje nog wat specialer maken door er een foto van jou en je partner op te zetten.

Cadeautip fotolijst met foto

Een andere leuke cadeautip is de fotolijst met foto. Verras je partner op Valentijn of gewoon een keer omdat het kan met deze leuke cadeautip. Zo heeft deze fotolijst een foto van je geliefde of van jullie twee samen er in zitten waardoor deze cadeautip super leuk is om te versturen samen met een kaartje. De cadeautip is speciaal omdat er een foto van je partner, vriend of vriendin in kan, maar uiteraard is een fotolijstje altijd heel erg leuk om te krijgen.

Cadeautip merlot met foto

Altijd al een leuke wijnfles helemaal persoonlijk willen maken? Maak dan een eigen fles met een foto van je grote geliefde op het etiket voor op een fles merlot en verstuur deze cadeautip vandaag nog met een foto van jou en je vriend, vriendin of partner erop. Zo zijn er heel veel verschillende flessen wijn die als cadeautip gebruikt kunnen worden. U kunt zo een eigen cadeautip maken en daar ook nog eens een leuk kaartje bij doen!

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *