Kaartje sturen nieuwe woning

Bent u op zoek naar mooie kaartjes betreffende een nieuwe woning? Bekijk dan de leukste en meest originele kaartjes eens op Greetz.nl. Zo kunt u veel verschillende soorten kaartjes vinden die u kunt gebruiken wanneer iemand een nieuw huis heeft gekocht.

 

Bekijk hier alle nieuwe woning kaartjes >>

 

Kaartje sturen bij een nieuwe woning

Een nieuwe woning wordt vaak gezien als een nieuwe start waardoor het heel leuk kan zijn om iemand een mooi kaartje met een cadeautje te sturen om diegene welkom thuis in zijn of haar nieuwe onderkomen te wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een kaartje voor een nieuwe woning samen met een mooi bosje bloemen versturen via Greetz.nl om iemand zijn of haar huis meteen wat gezelliger te maken met bloemen!

Wilt u een leuk kaartje sturen naar iemand en wilt u op het kaartje een leuke tekst zetten betreffende het nieuwe huis? Bekijk dan eens de leukste nieuwe woning teksten op deze website.

Kaartje sturen nieuwe woning

Zo hebben wij verschillende teksten die over het kopen van een nieuwe woning gaan die perfect zijn om te gebruiken om een mooi kaartje. De teksten kunnen in de vorm van gedichten, teksten, rijmpjes en zelfs cadeautips voorkomen.

 

Bekijk hier alle nieuw woning kaartjes en teksten >>

 

Bekijk enkele leuke teksten op deze website of verzin zelf een leuke tekst voor op een kaartje voor iemand met een nieuw huis.

Kaartje sturen nieuwe woning teksten:

•Een droom die uitkomt: een eigen huis!

op een prachtig plekkie.

Ontzettend veel geluk gewenst

met jullie eigen stekkie!

 

•Na lang gezoek,een grote beloning,

gefeliciteerd met de nieuwe woning!

 

•Een ander huis,

een eigen plekje.

Heel veel geluk

met jullie nieuwe stekje!

 

Kaartje sturen nieuwe woning gedichten:

•Kortom: van je nieuwe huis

maak je weldra een echt thuis!

Veel geluk in je nieuwe stekje!

•Van een hutje op de heide

dromen heel veel mensen

maar een eigen huisje

is de top van alle wensen!

 

•Een nieuwe plek?

Helemaal te gek!

 

Nieuwe woning kaart

(Bron: Greetz.nl)

 

Cadeautips:

Cadeautip ballon welcome home

Kent u iemand die binnenkort een nieuwe woning betrekt? Stuur dan een leuk welkom thuis cadeau zoals een leuke welkom thuis ballon. Er zijn verschillende leuke cadeautips die gebruikt kunnen worden wanneer iemand een nieuw huis heeft. Bekijk de leukste cadeautips op Greetz.nl en vind het perfecte welkom thuis cadeau die samen met een kaartje verstuurd kan worden.

Cadeautip ballon partytime

Komt er iemand terug of gaat er iemand naar een nieuw adres verhuizen? Dan is het tijd voor een feestje en wat is nou een feestje zonder ballonnen? Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje en zorg ervoor dat wanneer deze cadeautip aankomt er al een klein feestje ontstaat in de nieuwe woning door de ballon die uit de doos komt springen. Bekijk deze en vele andere leuke cadeautips online op Greetz.nl.

Cadeautip fotokoord

Nog een leuke cadeautip is het mooie fotokoord waar iemand die net verhuisd is naar een nieuw adres alle leuke mooie foto’s gemakkelijk aan kan hangen. Dit is erg leuk om te gebruiken om bijvoorbeeld de kamer of het appartement wat leuker te maken. Deze en nog veel meer leuke cadeautips zijn beschikbaar op Greetz.nl waardoor er altijd wel een leuke cadeautip is voor iemand die naar een nieuwe woning gaat verhuizen.

Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *