Kaartje sturen ongeneeslijk ziek

Bent u op zoek naar een mooi kaartje die u kunt sturen naar iemand die ongeneeslijk ziek is? Bekijk dan eens de sterkte wensen en kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een kaart naar met een passende tekst of gedicht.

Bekijk hier de sterkte kaartjes en wensen >>

Kaartje sturen ongeneeslijk ziek

Een kaartje sturen naar iemand die ongeneeslijk ziek is kan heel moeilijk zijn, maar het is hoe dan ook een mooi gebaar en een mooie manier om te laten weten dat u aan hem of haar denkt. Iemand die ongeneeslijk ziek is heeft het vaak heel moeilijk met dit nieuws waardoor alle steun heel belangrijk is. Ook in de vorm van een mooi kaartje. Bent u op zoek naar teksten die passen bij een dergelijke kaart? Bekijk ze via de bovenstaande link.

Bekijk op greetz.nl verschillende voorbeelden die u kunt gebruiken om te schrijven in een kaart. Zo kunt u diegene steunen in dit proces of iemand een hart onder de riem steken.

Kaartje sturen ongeneeslijk ziek

Kaartje sturen ongeneeslijk ziek

Wanneer iemand ziek is denken veel mensen dat er niet heel veel dingen zijn die ze kunnen zeggen, maar gelukkig zijn er genoeg teksten die iemand kunnen helpen met het proces en die hem of haar een stuk beter kunnen laten voelen.

 

Bekijk hier alle kaartjes en teksten ongeneeslijk ziek >>

 

Kies vandaag nog een mooie tekst uit en stuur deze naar iemand die ongeneeslijk ziek is.

Sterkte

(Bron: Greetz.nl)

Teksten:

•We hopen dat je veel kracht krijgt

om de donkere wolken weg te blazen

zodat de zon je kan verwarmen!

 

•Mijn boodschap is heel kort:

Wij wensen je fijne laatste jaren. Geniet en maak plezier.

 

Gedichten:

•Ook al zit ”t even tegen

blijf vertrouwen in jezelf

blijf geloven in goede dingen

je herstel komt dan vanzelf

Veel beterschap!

 

•Van mij een warme wens,

en een groet om op te beuren.

 

•Een beetje aandacht

en een lieve groet.

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je iemand die ongeneeslijk ziek is op een fijne manier even een glimlach geven met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leukste cadeautips online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een van onze mooie cadeautips om iemand sterkte te wensen wanneer deze persoon ongeneeslijk ziek is.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand sterkte te wensen wanneer deze persoon ongeneeslijk ziek is dan een grote doos met vitaminen. Daarom is de mooie cadeautip de fruitmand perfect om iemand sterkte te wensen wanneer deze persoon ongeneeslijk ziek is. Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap te wensen wanneer diegene ongeneeslijk ziek is. Bekijk de cadeautip vandaag nog op Greetz.nl en verstuur vandaag nog deze leuke cadeautip naar iemand die sterkte nodig heeft omdat diegene ongeneeslijk ziek is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *