Kaartje sturen overspannen

Kent u of bent u iemand die overspannen is en wilt u een kaartje sturen? Bekijk dan eens de passende kaartjes op Greetz.nl. Deze mooie kaartjes kunnen voor verschillende gelegenheden gestuurd worden en zo kan men zelfs heel veel dingen aan de kaartjes aanpassen zodat het een mooi persoonlijk kaartje wordt.

 

Bekijk alle overspannen kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen bij overspannen

Een kaartje sturen naar iemand die overspannen is kan online gemakkelijk en snel en is geweldig om te doen. Zo vinden veel mensen het al snel te veel als iemand langs komt waardoor een kaartje al snel een perfecte optie is.

Op een kaartje voor iemand die overspannen is kunnen heel veel verschillende teksten geplaatst worden maar toch is het super belangrijk wat voor tekst er op zo een kaartje gezet wordt. Zo kunnen teksten zoals; wordt snel beter of hopelijk zie ik je snel worden gebruikt. Op deze pagina kun je echter nog meer teksten bekijken.

Zo zijn er genoeg andere mooie teksten die u kunt gebruiken wanneer iemand overspannen is. Bedenk bij iemand die overspannen is dat de teksten die je gebruikt vooral niks moeten verwachten van de persoon die overspannen is. Bekijk op deze website verschillende leuke teksten, gedichten en cadeautips voor iemand die overspannen is en verstuur vandaag nog een leuk kaartje!

Kaartje sturen overspannen

 

Bekijk de overspannen teksten en kaartjes >>

 

Kaartje sturen overspannen teksten:

• Man, wat ben ik geschrokken van het nieuws dat je overspannen bent.
Ik ben er stil van en weet eigenlijk niet wat ik je moet zeggen. Alleen dat ik met je mee voel.
Ik denk de laatste dagen vaak aan je.

• Ik wil graag iets doen om te helpen, is er iets waarmee ik kan helpen?

• Ik bel je binnenkort even als je dat fijn vindt en anders mag je mij ook altijd bellen.

Kaartje sturen overspannen gedichten:

• Bloemen verwelken,
Schepen vergaan,
Maar onze steun voor jou zal altijd blijven bestaan!

• Ook al zit ’t even tegen
blijf vertrouwen in jezelf
blijf geloven in goede dingen
je herstel komt dan vanzelf
Veel beterschap.

• We hopen dat je veel kracht krijgt
om de donkere wolken weg te blazen
zodat de zon je kan verwarmen!

Veel beterschap

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikkert

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je iemand op een leuke manier opbeuren met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip op greetz.nl en verstuur een leuke beterschap opkikker ballon.

Cadeautip fruitmand basis

Een grote dosis met vitaminen is goed voor iedereen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand om iemand sterkte te wensen. Deze cadeautip is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand sterkte te wensen met de moeilijke tijd die hij of zij doorgaat.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *