Kaartje sturen samenwonen

Bent u op zoek naar een mooi kaartje om aan te kondigen dat u gaat samenwonen of een kaartje om te sturen naar iemand die samen gaat wonen? Bekijk dan eens de leuke kaartjes op Greetz.nl die te maken hebben met samenwonen. De kaartjes op Greetz.nl kunnen met een eigen tekst beschreven worden en vaak nog op veel andere manieren aangepast worden precies naar uw wensen.

 

Bekijk hier de samenwonen kaartjes >>

 

Bekijk de mooiste kaartjes online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuk kaartje naar iemand die samen gaat wonen of kondig zelf aan waar en met wie u samen gaat wonen. Bent u op zoek naar een leuke tekst of misschien wel een aantal teksten voor op een kaartje met als thema samenwonen? Bekijk dan de leuke teksten online en kies een leuke samenwonen tekst uit voor op een kaartje.

Kaartje sturen samenwonen

Kaartje sturen samenwonen

De teksten  kunnen bestaan uit gedichten en tevens worden er ook nog eens leuke cadeautips gegeven die gestuurd kunnen worden naar iemand die samen gaat wonen. Wil jij mensen uitnodigen om jullie nieuwe woning te komen bekijken waar jullie samen zijn gaan wonen?

 

Bekijk alle kaarten >>

 

Dan zijn er ook genoeg teksten te vinden die u kunt gebruiken voor op een leuk kaartje. Bekijk verschillende teksten, gedichten en cadeautips op deze pagina of bedenk zelf een leuke pakkende tekst.

Teksten:

• Na lange tijd klussen wonen we eindelijk samen.

Vinden jullie het ook gezellig om ons droomhuisje te komen bekijken,

bel ons dan even.

 

• Hoera!

Na {x}jaar ga ik het huis uit,

mijn ouders hoeven niet meer naar de relatietherapeut.

Om dit te vieren, geef ik een housewarming.

Als je niet kan komen, zorg dan voor de afmelding!

 

• Wij wonen samen {Naam} en {Naam}

zijn gaan samen wonen in {Plaats}

Heb je zin om ons huisje te bewonderen?

Dan kun je ons bellen of mailen:

Adres, Postcode Plaats

Telefoonnummer / e-mailadres

Samenwonen kaart

(Bron: Greetz.nl)

Gedichten:

•Waar is dat feestje?

Hier is dat feestje:

Adres,

Postcode Plaats

Telefoonnummer / e-mailadres

• Eindelijk is het dan zover

Met mijn VWO diploma op zak

Ga wij samen naar het O zo mooie Groningen

En moet flink aan de bak

 

• Aan de bak met mijn studie

Maar ook met ervoor zorgen dat ik een mooie tijd ga beleven

Want voor je het weet is het weer voorbij

Dan denk je: “Waar zijn die 3 jaar gebleven”

 

Cadeautips:

Cadeautip Chocolade telegram – veel liefs

Een leuke cadeautip voor wanneer iemand die gaat samenwonen is een leuk chocolade telegram met daarop de tekst veel liefs. Deze cadeautip kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden maar is ook super leuk om naar iemand te sturen wanneer je wilt laten weten dat je samen gaat wonen. Bekijk de cadeautips op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke cadeautip met dit thema.

Cadeautip wijn flessen

De beste manier om het samenwonen in te luiden is met alcohol, vandaar deze mooie cadeautip. Kies zelf of u gebruik maakt van een cadeautip met wijn of bier wanneer u iets gerelateerd aan samenwonen gaat versturen. Deze cadeautip is voor verschillende doeleinden te gebruiken zoals voor mensen die gaan samenwonen. Feliciteer mensen met deze leuke cadeautip met het feit dat ze gaan samenwonen.

Cadeautip fotokoord

De perfecte cadeautip voor iemand die gaat samenwonen is een fotokoord om de plek op te leuken. Zo is deze cadeautip namelijk een makkelijke manier om gemakkelijk en snel leuke foto’s op te hangen. Deze cadeautip is uiteraard ook voor andere doeleinden te gebruiken waardoor u dit dus geheel naar eigen zin kunt invullen. Bekijk de andere leuke cadeautips voor samenwonen online op Greetz.nl.

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *