Kaartje sturen sterkte

Bent u op zoek naar een mooi kaartje om iemand sterkte te wensen? Bekijk dan eens de mooie kaartjes waarmee u iemand sterkte kunt wensen op Greetz.nl. Op deze pagina zijn er enkele voorbeelden te vinden en kan je bij deze partij een kaartje maken.

 

Bekijk hier de sterkte kaartjes en teksten >>

 

Sterkte wensen met een kaart

De kaartjes die iemand sterkte kunnen wensen om Greetz.nl zijn heel erg leuk en mooi en kunnen met een eigen tekst beschreven worden. Iemand sterktewensen met behulp van een kaartje is heel gemakkelijk en is ook nog eens een leuke en originele manier om iemand sterkte te wensen.

Tevens kunt u zo een mooi kaartje op Greetz.nl uitkiezen die u helemaal kunt inrichten zoals u dat zelf wilt. Bekijk de mooiste sterktekaartjes vandaag nog op Greetz.nl. Bent u op zoek naar teksten die te maken hebben met sterkte-wensen? Bekijk dan eens online verschillende leuke teksten die te maken hebben met het wensen van sterkte aan mensen, bijvoorbeeld voor een ziekte of met een verlies.

Kaartje sturen sterkte

Het wensen van sterkte met behalve van een kaartje en teksten, gedichten of zelfs cadeautips kan heel erg fijn zijn voor iemand. Zo kan een sterktekaartje iemand echt een steuntje in de rug geven door bemoedigende teksten erop te zetten of gewoon een tekst die recht vanuit het hart komt.

Bekijk hier de sterktekaartjes >>

Bekijk op deze website verschillende mooie sterkteteksten, beterschap tekst, gedichten en cadeautips en verstuur vandaag nog een mooi sterktekaartje.

Kaartje sturen, enkele sterkte teksten:

• We denken aan je, heel veel succes de komende tijd

 

• Geef de hoop niet op, want dat doen wij ook zeker niet!

 

• Van mij een warme wens,

en een groet om op te beuren.

Ik wens je een spoedig herstel

met een kaartje om op te fleuren!

• Wie had dat gedacht, jij die nooit ziek bent, breekt je been.
Nu een aantal weken thuis herstellen.

Sterkte kaart

(Bron: Greetz.nl)

Gedichten:

• Een beetje aandacht

en een lieve groet,

dat doet je

vast en zeker goed!

Beterschap!

• Mijn gedichtje is heel kort

ik hoop dat je gauw beter wordt

 

• Ook al ben je even niet op en top,

met de juiste aandacht en verzorging

knap je vast weer heel gauw op.

• Neem rustig de tijd om weer helemaal op te knappen.
We zien je graag weer terug op de werkvloer wanneer je weer helemaal
de ouwe bent!

• Met deze kaart willen we je beterschap toe wensen.
Namens iedereen van het team, rust goed uit voordat je weer terugkomt naar het werk.

 

Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikkert

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je diegene op een leuke manier sterkte-wensen met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke opkikker ballon.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand sterkte te wensen dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor deze cadeautip om iemand sterkte te wensen. Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand sterkte te wensen. Bekijk de cadeautip vandaag nog op Greetz.nl.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *