Kaartje sturen te laat

Bent u net te laat met het sturen van een kaartje voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Geen nood. Je kunt altijd nog een kaartje met spoedlevering bestellen. Bestel je voor 14.00 uur, dan wordt deze vandaag nog bezorgd.

 

Bekijk hier de te laat kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen te laat

Ben je echt te laat? Stuur dan een ‘te laat’ kaartje of verstuur zo snel mogelijk een kaartje zodat het kaartje er de volgende dag nog is! Zo kunt u er voor zorgen dat uw kaartje toch nog niet helemaal ongewenst komt voor een gelegenheid. U kunt het zelfs een beetje grappig maken door een echt te laat kaartje te sturen.

Bekijk de verschillende kaartjes online op bijvoorbeeld Greetz en verstuur vandaag voor 22.00 nog een kaartje zodat deze er morgen al is! Wilt u op een kaartje een mooie te laat tekst plaatsen zodat diegene erom kan lachen dat het kaartje aankomt? Bekijk dan eens de leuke teksten op deze website. De te laat teksten komen voor in de vorm van teksten maar ook in de vorm van gedichten of zinnen en we hebben zelfs enkele cadeautips geplaatst die u samen met een kaartje kunt sturen.

Kaartje sturen te laat

Bekijk de leukste teksten, gedichten en cadeautips op deze pagina of zoek nog even wat verder op andere websites naar leuke gerelateerde teksten die op een mooi kaartje kunnen.

 

Bekijk hier alle te laat kaartjes en teksten >>

 

Kaartje sturen te laat teksten:

•          Iets later dan normaal maar daarom niet minder gemeend! Een gelukkige verjaardag!

•          Helaas ben ik later met mijn verjaardagswensen. Maar beter laat dan nooit 😉

•          Ik wou de laatste persoon zijn om je een gelukkige verjaardag te wensen zodat je me nooit meer vergeet. Een gelukkige verjaardag!

Kaartje sturen te laat gedichten:

•          Duizendmaal sorry voor deze verlate wensen. Ik wens je alsnog heel veel geluk en voorspoed voor het komende jaar. Een gelukkige verjaardag!

•          Je ziet er nog zo jong uit dat ik vergeten was dat je weer een jaartje ouder bent. Sorry voor deze late wensen … Een gelukkige verjaardag.

•          Ik denk zoveel aan jou dat ik geen tijd meer heb om op de kalender te kijken. Met mijn excuses voor deze late wensen.  Toch een heel gelukkige verjaardag.

•          Vergeten, sorry. Toch wens ik je nog snel het allerbeste toe voor je verjaardag.

•          Ik weet eigenlijk niet wat ik moet denken. Ben ik nu te laat voor je 25ste verjaardag of te vroeg voor je 26ste? In elk geval een heel gelukkige verjaardag.

Te laat kaart

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand zijn of haar verjaardag, is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Omdat deze cadeautip eetbaar is, is het ook geen probleem als deze cadeautip gebruikt wordt voor dit thema.

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand getrouwd is moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand net getrouwd is dan ook een goede fles alcohol, die ook bij een ‘te laat’ momentje gestuurd kan worden. Nou kan dit een lekkere sauvignon blanc zijn of een pinot noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel goed zijn voor een ‘Sorry, te laat!!’ momentje. Bekijk alle leuke cadeautips voor wanneer u te laat bent met het sturen van een kaartje of cadeau op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een kaartje in combinatie met een van onze leuke cadeautips.

Cadeautip Rituals gift set

Een leuke cadeautip die u online kunt vinden is een Rituals gift set. Zo kan een gift set gebruikt worden in bijna elke situatie, dus ook wanneer u te laat bent met het sturen hiervan, en is super leuk om als cadeau te geven en te krijgen. Er zijn verschillende rituals cadeautip gift sets online waardoor er voor iedereen wat wils is maar omdat ze binnen een dag verzonden worden kan dit zeker ook voor een te laat momentje. Bekijk de leukste te laat gift sets online en verstuur zo een leuke cadeautip in combinatie met een kaartje als cadeau naar iemand wanneer u te laat was met het versturen van een kaartje.

Meer artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *