Kaartje sturen tot 2200 uur

Bent u op zoek naar een mooi kaartje die u kunt versturen naar iemand en besteld u dit kaartje voor 22.00 op Greetz.nl? Dan wordt het kaartje de volgende dag nog geleverd wanneer u het de avond van te voren besteld!

 

Bekijk hier de kaartjes die u tot 22.00 uur kunt bestellen >>

 

Kaartje sturen tot 2200 uur

Het leuke van een kaartje op Greetz.nl bestellen is dat het gemakkelijk en snel is en er een ruime keuze uit het assortiment is waardoor het heel gemakkelijk is om voor 22.00 nog een kaartje te sturen voor een levering de volgende dag.

  • De volgende dag bezorgd
  • In de avond bestellen, direct verzonden!

Bekijk vandaag nog de mooiste kaartjes op Greetz.nl en zoek een mooi kaartje uit voor 22.00 en laat het kaartje de volgende dag nog geleverd worden! Bent u op zoek naar teksten die op een kaartje kunnen die u voor 22.00 uur besteld hebt? Bekijk dan eens de leuke onderwerpen en teksten op deze pagina die allemaal op een kaartje gezet kunnen worden.

Kaartje sturen tot 2200 uur

Kaartje sturen tot 2200 uur

De teksten die op de kaartjes die voor 22.00 uur geschreven worden komen uiteraard de volgende dag nog op de kaartjes te staan en worden nog verstuurd naar de desbetreffende persoon.

 

Bekijk hier alle kaartjes tot 22.00 uur >>

 

Bekijk de leukste kaartjes op Greetz.nl en verstuur vandaag nog mooie teksten op een kaartje voor 22.00 en het kaartje komt morgen nog aan!

Kaartje sturen tot 2200 uur teksten:

•Iedereen bij ons thuis is fijn,

maar ons huis is veel te klein.

Daarom nodigen we jullie uit

om op(datum) in (zaal) te komen kijken naar onze kleine spruiten.

Dan trakteren we met een hapje en drankje,

bij deze alvast een bedankje.

 

· Sluit je ogen

als de tijd naar je lonkt

en droom jezelf terug

naar witte stranden

 

· Wandel de onderwaterwereld in

met het rietje van je laatste cocktail

als snorkel en adem Suriname in

aanschouw de perfectie van de zee

 

Kaartje sturen tot 2200 uur gedichten:

• En wie ben jij dan die dit leest?

kom je ook op ons borrelfeest

dan stellen wij ons netjes even voor

heel het feestelijke gebeuren gaat hier door

· De hangmat wiegt mij loom

En gedachten glijden door mijn hoofd

gespannen aan het strakke draad

Aan het kurk van een boom

 

· Buiten stond het palmend groen

stil langs de startbaan

in rafels te zwaaien

toen ik moest gaan

eilandskind

Kaartje sturen

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Cadeautip Rabbit Richie Tutteldoek Ivoor

De Rabbit Richie Tutteldoek in de kleur ivoor is super om als cadeau te geven aan ouders die tweeling hebben gekregen. Zo kunnen zij de tutteldoek aan de tweeling cadeau doen en wil deze waarschijnlijk nooit meer zonder het huis uit. Deze cadeautip is heerlijk voor kinderen om mee te spelen en valt ook nog eens binnen de hoogste Europese veiligheidsnormen waardoor het ook nog eens een hele veilige cadeautip is. De cadeautip kan verstuurd worden met een mooie kaart en in een hele mooie verzend verpakking om t cadeau nog specialer te maken.

Cadeautip ballon welcome home

Kent u iemand die binnenkort terugkomt vanaf Spanje? Stuur dan een leuk welkom thuis cadeau zoals een leuke welkom thuis ballon. Er zijn verschillende leuke cadeautips die gebruikt kunnen worden wanneer iemand terug komt van bijvoorbeeld een stage op Spanje. Bekijk de leukste cadeautips op Greetz.nl en vind het perfecte welkom thuis cadeau die samen met een kaartje verstuurd kan worden.

Cadeautip fotokoord

Nog een leuke cadeautip is het mooie fotokoord waar iemand die naar Suriname alle leuke mooie foto’s gemakkelijk aan kan hangen. Dit kan zijn wanneer die terug komt maar ook wanneer die erheen gaat om bijvoorbeeld de kamer of het appartement wat leuker te maken. Deze en nog veel meer leuke cadeautips zijn beschikbaar op Greetz.nl waardoor er altijd wel een leuke cadeautip is voor iemand die naar Suriname gaat of zelfs daar kan wonen.

Iets corrigeren of een tip? Stuur ons dan een e-mail.

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *