Kaartje sturen UMC st. Radboud

Wilt u een mooi kaartje sturen naar iemand die in het UMC St. Radboud ligt of bijvoorbeeld naar iemand die in het UMC St. Radboud werkt? Stuur dan een leuk kaartje via Greetz.nl naar iemand die in het UMC St. Radboud ligt om diegene beterschap, sterkte, een spoedig herstel of succes met een aankomende behandeling te wensen.

 

Bekijk hier alle kaartjes en stuur een kaartje >>

 

Kaartje sturen naar het UMC st. Radboud

De kaartjes kunnen naar het volgende adres gestuurd worden; Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA Nijmegen, met boven het hiervoor genoemde adres een vermelding ter attentie van wie het kaartje gestuurd wordt.

Bekijk de leukste kaartjes online en verstuur vandaag nog een mooi kaartje met een mooie tekst naar iemand die in het UMC St. Radboud ligt. Wilt u een leuk kaartje versturen naar iemand die in het UMC St. Radboud ligt en wilt u diegene blij maken met mooie teksten op een kaartje?

Bekijk dan eens de leuke teksten die gegeven worden op deze site. Zo kunt u de volgende teksten gebruiken om op een kaartje te zetten wanneer iemand in het UMC St. Radboud ligt of er binnenkort heen moet. Er zijn heel veel teksten te vinden die op een kaartje geschreven kunnen worden wanneer iemand in het UMC St. Radboud ligt of binnenkort een behandeling moet ondergaan.

kaartje sturen umc st radboud

Steun iemand die in het UMC St. Radboud ligt met mooie teksten betreffende beterschap en sterkte wensen en laat iemand zich vandaag nog een klein beetje beter voelen!

 

Bekijk hier de teksten en kaartjes >>

 

Kaartje sturen UMC St. Radboud teksten:

•Een warme wens,

een groet om je op te beuren.

Ik wens je een spoedig herstel,

hier is een kaartje om je op te fleuren!

•Een warme wens,

een groet om je op te beuren,

ik wens je een spoedig herstel,

en zend je dit kaartje om je op te fleuren.

 

•Met deze boom (mand) vol fruit

ben je zo je bed weer uit.

Van harte beterschap

 

Kaartje sturen UMC St. Radboud gedichten:

•Een lach en wat zonneschijn,

laten alle zorgen gauw weer verdwijnen

hopelijk gaat voor jou

de zon weer heel snel schijnen.

 

•Mijn wens is heel kort: ik hoop dat je snel de oude wordt!

 

•Het is niet fijn om ziek te zijn,

maar het is ook erg om jou te moeten missen!

Daar mag je je echt niet in vergissen.

Hier heb je een knuffeltje van mij,

ik hoop dat je snel weer de oude zal zijn.

 

Cadeautips:

Cadeautip ballon opkikkert

Om iemand een echte opkikker te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je iemand die in het ziekenhuis ligt op een leuke manier opbeuren met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip online op greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuke beterschap opkikker ballon naar iemand die overspannen is.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand een hart onder de riem dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand om iemand sterkte te wensen met in het ziekenhuis zijn of liggen. Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand sterkte te wensen met de moeilijke tijd die hij of zij doorgaat.. Bekijk de cadeautip voor iemand die overspannen is vandaag nog op Greetz.nl.

Artikelen artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *