Kaartje sturen verjaardag

Een kaartje sturen voor een verjaardag is iets wat iedereen een aantal keren per jaar doet. Tegenwoordig worden er steeds meer verjaardagskaartjes online gemaakt en per post verzonden. U kunt eenvoudig en snel de adressen van uw vrienden en familie opslaan in een adresboek zodat u heel snel een kaartje kunt versturen voor een verjaardag.

 

Bekijk hier alle verjaardagskaarten >>

 

Kaartje sturen voor een verjaardag

Het versturen van een verjaardagskaartje kan met een mooie tekst en/ of een foto. Op deze pagina kunt u leuke verjaardagskaarten bekijken maar ook handige teksten die u op een kaartje sturen verjaardag kunt plaatsen. Via Greetz.nl kunt u kiezen ui vele honderden verjaardagskaarten. Er zit zo altijd een geschikte verjaardagskaart voor u tussen. U kunt bijna alle kaarten geheel naar eigen smaak aanpassen en veranderen. U kunt op de voorkant, achterkant of binnenkant een mooie en leuke tekst plaatsen.

Maak een kaartje extra persoonlijk door een foto toe te voegen. U krijgt zo een verjaardagskaart die tussen alle andere kaarten uitspringt. Een kaartje sturen verjaardag kunt u ook inplannen. U kunt zo voor het hele jaar de verjaardagskaarten al maken en op het juiste moment laten verzenden. U vergeet zo nooit meer een verjaardag!

Kaartje sturen verjaardag

Kaartje sturen verjaardag

Weet u niet precies wat u op een verjaardagskaart moet plaatsen? Bekijk dan de verschillende kaartjes teksten die u kunt gebruiken bij een kaartje sturen verjaardag. U kunt met de onderstaand verjaardagskaart teksten meer zeggen dan enkel ‘gefeliciteerd, veel liefs van …’. Bekijk alle teksten en pas deze aan zodat het volledig toepasbaar is op uw kaart.

 

Bekijk hier alle verjaardagsteksten en kaartjes >>

 

Door gebruik te maken van de verjaardagskaart teksten schrijft u ook op het laatste moment een leuke tekst op een kaartje voor iemand zijn of haar verjaardag. Een kaartje sturen verjaardag is leuk voor iedereen die jarig is!

Verjaardagswensen

•Ik word […] jaar! High tea je met mij mee op zaterdag 2 juni, bij mij thuis vanaf 13.00.

 

•Ik ben jarig! Gooi je een balletje mee om het te vieren? Zaterdag 2 juni in het Bowling centrum om 20.00 uur!

 

•Ik word […] jaar! Drink je met mij mee, op …

 

Verjaardagsgedichten voorbeelden

•Op mijn […] feestje mag jij komen!

Het wordt een dag om van te dromen.

Met ijsjes, spelletjes en taart,

het wordt net zo vrolijk als deze kaart!

 

•Op DATUM word ik alweer […],

daarom wil ik een feestje geven!

Wil jij ook een leuke dag beleven?

Kom dan op mijn feestje!

•[…] jaar, nee maar!

Ik ben jarig, het is echt waar!

Kom je op mijn feest om te vieren dat ik […] word?

Verjaardagskaart

(Bron: Greetz.nl)

Cadeautips:

Cadeautip chocolade telegram van harte

Een super leuke cadeautip die wij u mee willen geven voor iemand die 21 jaar wordt,  is het chocolade telegram met daarop de tekst van harte gedrukt. Deze cadeautip is dus niet alleen erg lekker omdat het chocolade is, maar is ook nog eens een extra boodschap overbrenger wat het nog specialer maakt. Verstuur deze cadeautip samen met een mooie kaart met daarop een leuke tekst betreffende de persoon die 21 jaar wordt en maak de dag van iemand die 21 jaar wordt nu nog specialer!

Cadeautip twee wijn flessen

Wanneer iemand 21 wordt moet dit uiteraard gevierd worden met alcohol, maar dan wel met goede alcohol. Daarom is onze cadeautip voor iemand die 21 jaar wordt dan ook een goede fles alcohol. Nou kan dit een lekkere Sauvignon Blanc zijn of een Pinot Noir, maar ook zeker een lekkere fles champagne kan heel goed voor iemand die 21 jaar oud wordt! Bekijk alle leuke cadeautips voor iemand die 21 jaar oud wordt online op Greetz.nl en verstuur vandaag nog een kaartje met een van onze leuke cadeautips.

Cadeautip helium ballon –  fijne verjaardag

Nog een andere leuke en originele cadeautip is een leuke helium ballon met daarop de tekst; ‘fijne verjaardag’. Deze cadeautip wordt al opgeblazen en in een grote doos verstuurd waardoor de 21 jarige wanneer deze de doos open doet er een mooie ballon uit ziet komen met uw kaartje eraan. Verstuur vandaag nog dit leuke en originele cadeau naar iemand die 21 jaar wordt en zorg ervoor dat diegene een leuke verjaardag heeft!

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *