Kaartje sturen voor operatie

Wilt u iemand een kaartje sturen die een zware operatie heeft gehad, of die nog een zware operatie moet ondergaan? Bekijk dan eens de operatie gerelateerde kaartjes op greetz die u zelf nog helemaal kunt invullen naar eigen wens door er een eigen gerelateerde tekst op te zetten of een leuke bemoedigende foto.

 

Bekijk hier de operatie kaartjes >>

 

Kaartje sturen voor een operatie

Een kaartje sturen voor iemand die een operatie heeft gehad of er nog een moet ondergaan kan heel veel betekenen voor iemand en is dan ook echt een goed en mooi gebaar. De mooiste operatie kaartjes kunt u vinden op Greetz en de kaartjes worden de volgende dag nog geleverd indien u deze voor 22.00 besteld. Wil je een kaartje versturen dat vandaag nog moet worden bezorgd? Ook dat is mogelijk. Je moet dan voor 14.00 uur je bestelling hebben geplaatst. Het kaartje wordt vervolgens dezelfde dag nog geleverd op het aangegeven adres.

Bent u op zoek naar bemoedigende en steunende teksten die u op een kaartje kunt zetten naar iemand die een operatie moet ondergaan of iemand die er zojuist één gehad heeft?

Kaartje sturen voor operatie

Kaartje sturen voor operatie

Bekijk dan eens de mooie teksten betreffende een operatie op deze pagina en kies vandaag nog mooie teksten, gedichten of zelfs een mooie cadeautip uit die u kunt sturen naar iemand die dit goed kan gebruiken. De teksten, gedichten en cadeautips zijn gemakkelijk over te nemen of u kunt ervoor kiezen om de teksten te gebruiken als inspiratie om uw eigen tekst te verzinnen.

 

Bekijk hier de sterkte wensen voor/na een operatie >>

 

Verstuur vandaag nog een kaartje met mooie teksten, gedichten of zelfs een mooie cadeautip erbij naar iemand met een operatie en zorg ervoor dat diegene zich helemaal top voelt! Je zou het immers zelf ook fijn vinden wanneer mensen aan je denken terwijl jij aan het herstellen bent van een chirurgische ingreep.

Kaartje sturen operatie teksten:

•We hopen dat je veel kracht krijgt

om de donkere wolken weg te blazen

zodat de zon je kan verwarmen!

 

•Ook al zit ’t even tegen

blijf vertrouwen in jezelf

blijf geloven in goede dingen

je herstel komt dan vanzelf

Veel beterschap!

 

•Het is geen pretje om ziek te zijn,

maar lachen is toch het beste medicijn!

Beterschap

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen operatie gedichten:

•Heel veel vriendschap,

Heel veel liefde,

en een kusje voor de pijn,

is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn.

Veel Beterschap!

 

•Van mij een warme wens,

en een groet om op te beuren.

Ik wens je een spoedig herstel

met een kaartje om op te fleuren!

 

•Een beetje aandacht

en een lieve groet,

dat doet je

vast en zeker goed!

Beterschap!

Cadeautip ballon opkikker

Om iemand een echt steuntje te geven kan je ervoor kiezen om diegene een leuke ballon te sturen. Zo kan je diegene op een leuke manier beterschap wensen met behulp van deze leuke cadeautip. Bekijk de leuke cadeautip op greetz.nl en verstuur vandaag nog een leuk steuntje naar iemand die in het ziekenhuis ligt of thuis aan het herstellen is.

Cadeautip fruitmand basis

Wat is er nou een betere cadeautip om iemand beterschap of sterkte te wensen dan een grote dosis met vitaminen. Kies daarom voor de cadeautip fruitmand om iemand beterschap te wensen. Deze cadeautip fruitmand is gemakkelijk en snel te bestellen op Greetz.nl en wordt met de grootste zorg gevuld en verzonden met alleen maar vers fruit erin.

Cadeautip chocolade telegram – get well soon

Deze cadeautip draagt eigenlijk letterlijk de beterschap boodschap met zich mee door op de chocola de tekst ‘get well soon’ te hebben staan. Niet alleen is chocola heel lekker om als cadeautip te krijgen maar is het ook nog eens door de tekst die erop staat een heel origineel idee om iemand beterschap te wensen. Bekijk deze en  andere operatie cadeautips vandaag nog op Greetz.nl.

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *