Kaartje sturen welkom thuis

Kent u of bent u iemand die net terug komt van een verre reis, een stage in het buitenland of bijvoorbeeld na een ziekenhuisbezoek? Stuur dan een leuk welkom thuis kaartje via Greetz.nl om diegene te laten zien hoe blij u bent dat hij of zij thuis is!

Bekijk hier alle welkom thuis kaartjes en teksten >>

Kaartje sturen: Welkom thuis!

Een kaartje sturen om iemand een welkom thuis te wensen is niet alleen super leuk om te geven maar ook om te krijgen. Bekijk daarom vandaag nog de leukste kaartjes via Greetz.nl en verstuur een mooi kaartje naar iemand toe met daarop een leuke welkom thuis tekst. Bekijk enkele leuke welkom thuis kaartjes hierboven of kijk op Greetz.nl voor het gehele assortiment. Wilt u een leuk kaartje sturen om iemand welkom te wensen en bent u op zoek naar een mooie tekst? Bekijk dan eens de leuke welkom thuis teksten op deze pagina of online op verschillende sites. De teksten op deze pagina bestaan uit verschillende teksten zoals gedichten, rijmpjes, teksten en zelfs enkele cadeautips!

Kaartje sturen welkom thuis

De teksten om iemand welkom thuis te wensen zijn vaak erg leuk en liefdevol en kunnen dan ook heel veel betekenen voor iemand die langere tijd weg is geweest of weg van huis moest zijn voor bijvoorbeeld een bevalling in het ziekenhuis.

 

Bekijk de kaartjes ‘Welkom thuis’ >>

 

Bekijk daarom vandaag nog de mooiste welkom thuis teksten en verstuur vandaag nog een kaartje met één of meerdere teksten erop.

Kaartje sturen welkom thuis teksten:

•Twee mensen uit Holland

Samen afgereisd naar dat verre land

Met zijn drieën komen jullie weer naar huis

Welkom lief kindje, dit is je nieuwe thuis

•We kunnen niet zonder jou, we hebben het geprobeerd…

•Samen uit en natuurlijk samen thuis!

Welkom thuis

(Bron: Greetz.nl)

Gedichten:

•We waren even erg geschrokken,

in het ziekenhuis, dat is niet zomaar iets.

Maar je bent weer naar huis vertrokken,

meer woorden dan ‘welkom’ hebben we dan ook niet!

•Op de camping in Nederland

komt het vaak niet veel verder dan nat zand,

in plaats van een zonnig strand.

Maar ondanks dat: welcome home!

 

•Het krijgen van een kindje verandert je hele leven,

maar gelukkig is het thuis wel hetzelfde gebleven!

 

Cadeautips:

Cadeautip ballon welcome home

Kent u iemand die binnenkort terugkomt vanaf het buitenland? Stuur dan een leuk welkom thuis cadeau zoals een leuke welkom thuis ballon. Er zijn verschillende leuke cadeautips die gebruikt kunnen worden wanneer iemand terug komt van bijvoorbeeld een stage in een ander land. Bekijk de leukste cadeautips op Greetz.nl en vind het perfecte welkom thuis cadeau die samen met een kaartje verstuurd kan worden.

Cadeautip ballon partytime

Komt er iemand terug of gaat er iemand naar het buitenland? Dan is het tijd voor een feestje en wat is nou een feestje zonder ballonnen? Verstuur deze leuke cadeautip samen met een kaartje en zorg ervoor dat wanneer deze cadeautip aankomt er al een klein feestje ontstaat door de ballon die uit de doos komt springen. Bekijk deze en vele andere leuke cadeautips online op Greetz.nl.

Cadeautip fotokoord

Nog een leuke cadeautip is het mooie fotokoord waar iemand die naar het buitenland alle leuke mooie foto’s gemakkelijk aan kan hangen. Dit kan zijn wanneer die terug komt maar ook wanneer die erheen gaat om bijvoorbeeld de kamer of het appartement wat leuker te maken. Deze en nog veel meer leuke cadeautips zijn beschikbaar op Greetz.nl waardoor er altijd wel een leuke cadeautip is voor iemand die naar het buitenland gaat of zelfs daar kan wonen.

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *