Kaartje sturen zwangerschapsverlof

Kent u iemand die met zwangerschapsverlof gaat en wilt u diegene een mooi kaartje sturen om diegene veel rust, plezier en succes te wensen? Bekijk dan eens de mooie zwangerschapsverlofkaartjes die u helemaal zelf kunt inrichten en beschrijven zoals u wilt.

 

Bekijk hier de zwangerschapsverlof kaartjes >>

 

Kaartje sturen zwangerschapsverlof

Tevens kunt u een geheel eigen zwangerschapsverlof kaartje ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen foto en tekst op de voorkant en binnenkant van en kaartje zetten en zo dus een kaartje helemaal naar eigen wens maken om naar iemand te sturen die met verlof gaat. Bekijk de leukste zwangerschapsverlof kaartjes op greetz.nl en verstuur een zwangerschapsverlofkaartje dat morgen nog aan kan komen! Bestel je voor 14.00 uur je kaartje? Dan kan deze vandaag al worden bezorgd.

Bent u op zoek naar mooie teksten die u kunt gebruiken voor op een kaartje wanneer iemand met zwangerschapsverlof gaat? Neem dan eens een kijkje bij de mooie teksten op deze pagina.

Kaartje sturen zwangerschapsverlof

De zwangerschapsverlof teksten op deze pagina kunnen direct overgenomen worden op een kaartje maar kunnen uiteraard ook gewoon gebruikt worden ter inspiratie om bijvoorbeeld uw eigen tekst te verzinnen.

 

Bekijk hier de zwangerschapsverlof teksten en kaartjes >>

 

De zwangerschapsverlof teksten, gedichten en cadeautips hieronder zijn gemakkelijk en snel te gebruiken en zijn dan ook met zorg uitgekozen. Bekijk de teksten hieronder en verstuur vandaag nog een zwangerschapsverlof kaartje met mooie teksten erop om iemand te feliciteren met haar zwangerschapsverlof.

Zwangerschapsverlof teksten

•Ik ken je al klein wondertje

Dat mij zo langzaam vult

Voordat ik je dan eindelijk zie

Nog heel eventjes geduld

Vingertjes en tenen

je hoofdje vlijt zich naar mijn hand

Een kietelkus en trappelbenen

het gaat ver boven mijn verstand

 

•Wiegje, luiers, kleertjes

Bijna is jullie nestje klaar

Wachten op een nieuw gezichtje

Nog even en jullie kindje is daar

 

•Ik vouw mijn handen om mijn buik

moet lachen en ook huilen

Wat zou ik graag een minuutje met jou

van plaats willen ruilen

Uit twee mensen voortgebracht,

het lijkt zo’n simpel gegeven

Wat dieper erover nagedacht

is het een wonder, zo’n nieuw leven.

Als jij er zal zijn,

Vindt iedereen dat heel fijn.

Zwangerschap felicitatie

(Bron: Greetz.nl)

Kaartje sturen zwangerschapsverlof gedichten:

•Jouw ogen zullen alles nog gaan zien,

De bloemetjes, de vogels en de bomen.

De wereld om je heen en in je dromen

en alle soorten wonderen misschien.

 

•Er is een sterretje dat in me leeft

dat mijn leven zin en vreugde geeft

Het duwt en stamt met al zijn kracht

alsof het weet dat ik ongeduldig wacht

Lief kindje met je oogjes zo blauw

ik hou nu al zielsveel van jou

 

•Het is nog zo klein, maar voor ons al zo grootst

Of het nu met een pop zal spelen of met een trein

Wij hopen in ieder geval dat het gezond zal zijn

Cadeautip Pip knuffeldoekje

Het Pip knuffeldoekje is een super leuk cadeau voor een baby wanneer deze nog jong is en dus het perfecte cadeau voor iemand die met zwangerschapsverlof gaat. Het knuffeldoekje is lekker om mee te slapen en leuk om mee te spelen en kan super snel verzonden worden. Ook kan het knuffeldoekje super mooi ingepakt worden als cadeau en naar elk adres verstuurd worden waardoor u zelf kunt kiezen of u het zelf wilt geven of wilt opsturen! Verstuur vandaag nog een pip knuffeldoekje als baby cadeau.

Cadeautip Rabbit Richie Tutteldoek Ivoor

De Rabbit Richie Tutteldoek in de kleur ivoor is super om als cadeau te geven aan ouders die met zwangerschapsverlof zijn. Zo kunnen zij de tutteldoek aan de baby cadeau doen zodra deze geboren is en wil deze waarschijnlijk nooit meer zonder het huis uit. Een tutteldoek is heerlijk voor kinderen om mee te spelen en is ook nog eens een heel veilig cadeau is. De tutteldoek kan verstuurd worden met een mooie kaart en in een hele mooie verzend verpakking om het cadeau nog specialer te maken.

Cadeautip Giraffe Giro Rammelaar

De Giraffe Giro Rammelaar is een mooi, leuk en knuffelig cadeau voor een iemand die met zwangerschapsverlof gaat zodat deze alvast een mooie knuffel heeft voor dat de baby komt. De rammelaar kan gebruikt worden om de zintuigen te prikkelen of gewoon om leuk mee te spelen. De Rammelaar is van super goede kwaliteit en is super leuk om op te sturen als cadeau naar een familie die met zwangerschapsverlof gaan. Bij de rammelaar kan een mooie baby kaartje gestuurd worden met een leuke tekst erop betreffende de zwangerschapsverlof en de rammelaar kan mooi ingepakt worden in cadeau verpakking.

Andere artikelen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *